Controleaza-ti masina de spalat de pe telefonul mobil
Samsung duce la un alt nivel inovaţia tehnologică în materie de spălat rufe, prin lansarea modelului de maşină de spălat WF457 cu încărcare frontală şi capacitate foarte mare de aproximativ 20 kg (4.5 cu. ft). Combinând performanţa superioară de curăţare cu noul sistem Smart Control, care va simplifica considerabil procesul de spălare a rufelor, WF457 promite cea mai uşoară şi eficientă experienţă de curăţare de până acum.

Debutând în ianuarie la International Consumer Electronics Show (CES) 2012, sistemul Smart Control al modelului WF 457, activat prin WiFi, permite utilizatorilor să rămână conectaţi la ciclul de spălare al maşinii de spălat, fără a fi necesar să stea fizic lângă ea. Prin intermediul unei aplicaţii pentru smartphone-uri, utilizatorii pot monitoriza ciclul de spălare selectat, timpul rămas şi alertele de oprire, precum şi porni sau opri maşina de oriunde din casă. Această funcţie reprezintă un mare beneficiu pentru mamele ocupate care aleargă dintr-o parte în alta a casei, încercând să estimeze când se termină programul.

În plus, sistemul Smart Care de la Samsung elimină nevoia unui manual de utilizare, deoarece identifică singur problemele maşinii de spălat şi trimite o altertă pe smartphone-ul utilizatorilor. Modelul prezintă cel mai mare ecran tactil color LCD de 8 inchi din industrie – pe cât de intuitiv, pe atât de stilat – pentru o selectare a ciclului de spălare cât mai uşoară.

Maşina de spălat WF457 este primul model de la Samsung dotat cu tehnologia Water Shot, care eliberează un jet de apă cu detergent dizolvat, urmat apoi de un alt jet de apă pentru dublă performanţă la clătire. Astfel, cliclul de spălare va fi cu 25% mai scurt decât cel al maşinilor de spălat convenţionale.

Prin strategia sa, Samsung doreşte să ajute utilizatorii să fie mai organizaţi şi conectaţi la dispozitivele din locuinţa lor, iar acum extindem conectivitatea până în spălătorie,” a spus Kevin Dexter, Vicepreşedinte Senior la Home Appliance Sales and Marketing, Samsung Electronics America. “Maşina de spălat Samsung WF457 cu încărcare frontală oferă mamelor tot ceea ce au nevoie: posibilitatea de a spăla rufele şi de a avea haine mai curate ca niciodată, cu tehnologia inovatoare Water Shot, în timp ce se bucură de avatajele şi timpul economist oferite de sistemul Smart Control.

Alte funcţii ale modelului WF457 includ:

  • Cea mai mare capacitate din industrie – îndeajuns de mare să încapă 31 de prosoape de baie.
  • Şapte cicluri speciale de spălare pentru a selecta mai uşor programul potrivit şi a furniza cea mai bună performanţă la spălare şi tratamente anti-pete pentru situaţii speciale cum ar fi Birou, Camera Copilului, Picnic, Grădinărit şi multe altele. Specialty Cycles nu îndepărtează doar o pată specific, aşa cum fac majoritatea programelor de tratare a petelor, ci îndepărtează toate potenţialele pete şi murdăria pentru cele mai bune rezultate de curăţare.
  • Lipsa unei garnituri care se mulează pentru a evita adunarea de reziduuri în jurul uşii.
  • Tehnologia exclusivă Power Foam care infuzează de detergent cu aer şi apă, pentru a crea o spumă puternică de curăţare care să penetreze materialul mai repede.
  • Cicluri de abur atât în maşina de spălat cât şi în uscătorul său, pentru o îndepărtare a petelor sporită, reducerea şifonării şi reîmprospătarea materialului.
  • Design Stainless Steel Diamond Drum care reduce uzura materialelor delicate.
  • Tehnologia VRT Vibration Reduction Technology Plus face maşina de spălat atât de silenţioasă încât acesta poate fi instalată în preajma dormitoarelor, chiar şi la 1300 de rotaţii pe minut.
  • Smart Vent Sensing, integrată în uscătorul DV457, indică posibilele blocaje ale canalelor de aerisire şi avertizează utilizatorii când trebuie curăţate, ajutând la performanţa dispozitivului şi la reducerea posibilelor pericole de incendiu.

Recunoscută de către ENERGY STAR ca fiind “Cea mai eficientă maşină de spălat în 2011”, WF457 deschide drumul către eficienţa eco în industrie. Consumă doar 96kWh pe an electricitate şi până la cu 70% mai puţină apă decât maşinile de spălat cu încărcare deasupra, ajutând utilizatorii să economisească mai mulţi bani la facturile de întreţinere. Mai mult, WF457 este prima maşină de spălat de la Samsung dotată cu funcţia Smart Grid-ready, un program naţional creat în colaborare cu furnizorii de utitităţi, care să sporească eficienţa globală e consumului de electricitate şi a emisiilor de CO2, economisind energie şi reducând factura la electricitate. WF457 a fost desemnată în cadrul CES 2012 cu Premiului pentru Inovaţii la categoria eco-design.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close