Cel mai bun antivirus: Bitdefender Internet Security 2012
Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, anunţă că produsul Bitdefender Internet Security 2012 şi-a surclasat toţi competitorii şi a obţinut cel mai mare punctaj din competiţia AV-TEST, în urma testărilor derulate în ianuarie şi februarie anul acesta.

AV-TEST este unul dintre cele mai respectate şi reputate laboratoare de testare independente din lume pentru produse antivirus şi antispyware, resursa de referinţă pentru domeniul securităţii informatice.

După ce în anul 2011 Bitdefender a câştigat premiul AV-Test Best Protection 2011, confirmând performanțele deosebite ale tehnologiilor mărcii, produsele româneşti se menţin în topul industriei obţinând în prima rundă de testare a anului 2012 cele mai bune evaluări.

Bitdefender a primit punctaje maxime la testarea capacităţii de protecţie şi de reparare a sistemului după o infecţie, fiind recunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai uşor de folosit produse.

Testările AV-TEST au evaluat 23 de produse de securitate destinate utilizatorului individual şi 8 produse pentru mediul de business pe platforma Windows XP (SP3, 32 bit).

Testele au luat în calcul:

–   Protecţia împotriva infecţiilor malware
–   Curăţarea şi repararea computerului infectat
–   Impactul software-ului de securitate asupra utilizării computerului

Securitatea calculatorului este crucială în condiţiile în care ameninţările informatice sunt din ce în ce mai complexe. Produsele Bitdefender au dovedit şi în această rundă de testare că sunt cu un pas înaintea atacatorilor”,  declară Sorin Dudea, şeful laboratoarelor antivirus şi antispam din Bitdefender.

Pentru informaţii suplimentare şi detalii referitoare la rezultate şi criteriile de evaluare, vizitaţi http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/janfeb-2012/

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Software Development Academy. Calea catre lumea IT

Software Development Academy, o companie ce le deschide oamenilor calea către lumea limbajelor de programare, își anunță rezultatele obținute pe...

Close