Cei ce cumpara un PC cu licenta de Windows 7, pot face upgrade la Windows 8 cu doar 14,99 Euro
Microsoft a anunțat disponibilitatea Windows Upgrade Offer pentru consumatorii care achiziționează un nou PC cu Windows 7.

Windows Upgrade Offer oferă consumatorilor care achiziționează un PC eligibil cu Windows 7 opțiunea de a achiziționa un upgrade Windows 8 Pro la prețul de 14,99 EUR pe durata promoției. Utilizatorii pot intra astfel în posesia upgrade-ului la Windows 8 în momentul în care sistemul de operare ajunge la momentul disponibilitatății generale. Windows Upgrade Offer este doar una din numeroasele oferte pentru consumatori ce pregătesc terenul pentru  disponibilitatea generală a Windows 8.

Oferta este disponibilă în 131 de țări, printre care și România și este disponibilă consumatorilor care achiziționează un PC cu Windows 7 preinstalat (versiuni eligibile: Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional sau Ultimate, cu Certificat OEM de Autenticitate valid). PC-urile cu Windows 7 trebuie să fie achiziționate pe durata promoției, între 2 iunie 2012 și 31 ianuarie 2013, iar upgrade-ul trebuie valorificat până la expirarea ofertei în februarie 2013. Consumatorii care se înregistrează pentru Windows Upgrade Offer vor putea descărca Windows 8 în momentul disponibilității generale. Upgrade-ul poate fi instalat pe orice PC cu Windows compatibil, iar utilizatorii beneficiază de suport Microsoft timp de 90 de zile.

Pentru mai multe informații despre avantajele Windows Upgrade Offer, vă rugăm accesați https://windowsupgradeoffer.com/ro. Mai multe informații despre Windows 8 puteți găsi la http://windowsteamblog.com.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close