Catalin Gheorghiu este noul Nokia Developer Champion
Nokia a acordat titlul de Nokia Developer Champion lui Cătălin Gheorghiu, Lead Solution Architect şi fondator I Computer Solutions.

Titlul de Nokia Developer Champion se acordă celor mai activi promotori ai tehnologiei de dezvoltare Nokia. Dezvoltatorii de aplicaţii care obţin acest titlu beneficiază de suport prin Nokia Premium Developer Program. Participanţii au, de asemenea, dreptul de a folosi titlul de Nokia Developer Champion pe o durată de un an din momentul acordării acestuia. În plus, dezvoltatorii beneficiază de promovare din partea Nokia, prin prezentarea profilurilor acestora în cadrul serviciilor online, contact cu experţi din industria mobilă şi oportunităţi de a găzdui seminarii, întâlniri şi workshop-uri pentru comunitatea locală de dezvoltatori Nokia. Mai multe despre beneficii: site-ul Nokia.

Suntem foarte încântaţi de succesul lui Cătălin Gheorghiu şi de contribuţia sa la promovarea tehnologiei Nokia. În aprecierea muncii şi dedicaţiei sale, Nokia a decis să îi acorde lui Cătălin titlul de Nokia Developer Champion, oferindu-i, în acelaşi timp, suport în dezvoltarea carierei sale viitoare” – a declarat Dariusz Zalewski, Central and East Europe, Developers Relations Head.

Catalin Gheorghiu

Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine, îmi dă posibilitatea să fac mai mult, să mă implic mai mult în comunităţile tehnice, locale şi nu numai, şi să am o voce mai puternică în promovarea tehnologiei Nokia. Totodată reprezintă şi o recunoaştere a mea dar şi a comunităţilor mobile locale” – a declarat Cătălin Gheorghiu.

Cătălin Gheorghiu este Fondator, CTO şi Lead Solution Architect al I Computer Solutions şi are o experienţă vastă în domeniul soluţiilor mobile, bazate pe platforme Microsoft, cu accent pe dezvoltarea de aplicaţii mobile în zona industrială. Este foarte interesat de Windows Phone 8 si Windows 8 şi de potenţialul acestora ca platformă. Cătălin organizează evenimente dedicate tehnologiei şi participă adesea ca speaker la conferinţe din România şi din străinătate.  Din 2011 i s-a acordat anual titlul de Microsoft  MVP (Most Valuable Professional).  Este absolvent al Universităţii “Politehnica”  din Timişoara, Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close