Castigatorii concursului Devicer pentru luna Octombrie
In sfarsit avem lista castigatorilor pentru concursul lunii Noiembrie. Ne-am impotmolit putin din cauza comentariilor care au aparut pe site ca si la celelalte concursuri ale noastre, cat si a comentariilor care au fost puse prin intermediul modulului “comentarii Facebook“.

Teoretic trebuia sa luam in considerare doar comentariile de pe site nu si cele Facebook, dar pentru ca in regulamentul oficial nu am mentionat nimic nu am putut sa nu luam in calcul si pe cei care au lasat comentariul acolo.

Am pierdut timp pentru ca a trebuit sa concatenam cele doua liste de comentarii si sa le ordonam in ordine cronologica ­čÖü Dar am reusit si aveti mai jos castigatorii:

HDD Extern TOSHIBA de 320GB, 2.5 inch, USB 2.0, carcasa metalica, in valoare de 245 lei

merge la: Marius Bujor din Resita

DVD Player Philips, USB 2.0 DivX, Dolby Digital, in valoare de 179 Lei

merge la: Mihai B. din Iasi

MP3 Player Archos Clipper 2GB, 14 grame, Negru, in valoare de 115 Lei

merge la: Maria Plopeanu din Oradea

Stand notebook Deepcool E-GOLF, universal, parfumat, in valoare de 24 Lei

merge la: posesorul blogului rovacanta.ro pentru trackback-ul lasat in pagina de concurs.

Vreau sa-i felicitam pe cei care au fost norocosi in acest concurs si sa va invit pe toti la urmatoarele concursuri pe care le avem in plan, pentru care am pregatit doua teasere:

Primul teaser pentru concursul cu numarul 6 pe DeviceR.ro

Un teaser pentru concursul lunii Noiembrie pe DeviceR.ro

Clipul cu extragerea de pe random.org:

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close