Camere video pentru profesionisti
Nu exista niciun dubiu ca pe piata de azi, nu ar exista suficiente camere video profesionale, insa anul acesta modelul care a atras atentia intr-o mare masura este camera Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K. Aceasta camera are caracteristici profesionale la un pret foarte bun. Este o camera care aduce un real succes pentru cei care lucreaza in productia de film digital de inalta performanta.

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K este o camera video extrem de compacta ce este caracterizata de un senzor 4/3″ ce poate capta imagini 4096×2160 DCI 4K la frame rate-uri de pana la 60 fps intr-o varietate de codecuri, printre care CinemaDNG Raw/Raw 3:1/Raw 4:1 si multiple optiuni ProRes 422 optiuni.

Aceia care sunt cu adevarat pasionati si care au petrecut mult timp revizuind poate sute de camere, de la DSLR la camere de film, la camere de actiune, au descoperit o serie de functii profesionale de realizare a filmelor, camere video care ofera calitate dar si preturi prietenoase amatorilor. Camera Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K costa cu mult mai putin decat multe camere de cinema si este o optiune excelenta pentru producatorii de film amatori pentru a le oferi acestora sansa de a obtine o productie video profesionala de inalta calitate 4K.

Bineinteles ca nu este singura alegere buna. Camerele fara oglinda continua sa demonstreze ceea ce pot face camerele video fixe, pe de alta parte camerele compacte, desi nu sunt la fel de populare ca odinioara, continua sa ofere valoare si sa impresioneze. Iata ca, Blackmagic Design a ridicat nivelul camerelor ultra-compacte cu impresionanta Pocket Cinema Camera 6K. Cu toate ca aceasta are un aspect si dimensiune similare cu cele ale camerei 4K, Pocket Cinema 6K o avanseaza in multe aspecte. Aceasta are acum montura Canon EF si un senzor nou Super 35 (23.1 x 12.99mm) capabil de inregistrari video 6K de pana la 50 fps sau video 6K (2.4:1) la 60 fps.

Indiferent ca esti sau nu un profesionist sau aspiri sa devii unul, anumite lucruri nu se pot face fara o camera video anume. Majoritatea profesionistilor sunt deja familiarizati cu aspecte de genul senzori, bit rate, memorie, stabilizator de imagine, calitatea sunetului, accesorii si compatibilitate si lista poate continua. Exista desigur si alte functii pe care trebuie sa le iei in considerare, cum ar fi, diafragma, suport, wi-fi, lentile, zoom si alte functii. Toate acestea sunt aspecte care trebuie luate in calcul inainte de a achizitiona o camera video profesionala.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close