Brian Krzanich este noul CEO Intel
Astazi a fost ales noul CEO al Intel. Acesta este Brian Krzanich si isi va prelua noua functie incepand cu 16 Mai, zi in care Paul Otellini nu va mai detine aceasta functie.

Brian Krzanich are 52 de ani si lucreaza in cadrul companiei din anul 1982 (de 31 de ani) in care a avut atat job-uri tehnice cat si de conducere. In acest moment Brian Krzanich detinea functia de COO (chief operating officer) pe care o are din ianuarie 2012.

Brian Krzanich intel CEO

Acesta va avea o sarcina destul de dificila in continuare, pentru ca gigantul Intel trebuie sa isi faca loc din ce in ce mai mult pe pietele de smartphone-uri si tablete pentru a contrabalansa declinul pietei de PC-uri, acolo unde Intel era regele de necontestat.

Brian Krzanich devine astfel al saselea CEO al companiei Intel.

Sa-i uram succes!

Sursa: Intel.com

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close