BlackBerry Bold 9900 disponibil in oferta Orange
Orange este primul operator de telecom din România care lansează noul BlackBerry Bold 9900. Începând cu 6 septembrie clienţii Orange vor putea iniţia comenzi în magazinul online www.orange.ro . Acestea vor fi procesate începând cu 16 septembrie pentru clienţii business, urmând ca telefonul să fie disponibil în magazinele Orange din 19 septembrie.

BlackBerry Bold 9900 pune la dispoziţia clienţilor cele mai noi şi performante tehnologii şi caracteristici de comunicare, perfect adaptate atât pentru cei orientaţi către funcţionalităţi de business, cât şi pentru cei interesaţi de social media.

BlackBerry Bold 9900 este cel mai subţire BlackBerry de până acum (10,5mm) care îmbină modelul de tastatură QWERTY cu un ecran tactil de înaltă rezoluţie. Smartphone-ul este prevăzut cu un browser mai rapid şi cu sistemul de operare BlackBerry 7 OS care beneficiază de o nouă interfaţă – Liquid Graphics – pentru o claritate de excepţie a clipurilor video şi animaţiilor. Noul smartphone de la RIM oferă funcţii multimedia avansate, multiple aplicaţii de social media şi căutare universală cu activare vocală (Universal Search). În plus, noul Bold a fost conceput cu suport pentru NFC (Near Filed Communication), tehnologie care permite funcţionalităţi avansate, precum conectarea la accesorii cu NFC sau citirea etichetelor SmartPosters fără a accesa alte aplicaţii dedicate.

Smartphone-ul BlackBerry Bold 9900 se distinge prin design-ul consacrat, cea mai bună tastatură şi ecran tactil de excepţie. Telefonul a fost realizat cu materiale de calitate superioară şi beneficiază de finisajele caracteristice liniei Bold: exterior lucios, cadru neted din oţel inoxidabil şi carcasă strălucitoare cu inserţii de sticlă.

BlackBerry Bold 9900 este disponibil la Orange începând de la 299 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă împreună cu un abonament nou Panteră 20 pe doi ani şi opţiunea BlackBerry 15 ce include un trafic de 500 MB/lună.

Una dintre direcţiile principale ale Orange este de a-şi îmbogăţi portofoliul de produse cu cele mai noi şi mai performante smartphone-uri. În această categorie se regăseşte şi noul BlackBerry Bold 9900, lansat astăzi într-o ofertă exclusivă Orange. Totodată, având în vedere creşterea semnificativă a cererilor de telefoane BlackBerry şi parteneriatul de durată Orange – RIM, vom pregăti clienţilor pasionaţi de aceste smartphone-uri multe alte surprize şi oferte speciale până la sfârşitul anului.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

Mai multe detalii despre BlackBerry Bold 9900 vor fi disponibile pe site-ul www.orange.ro

Specificaţii BlackBerry Bold 9900:
• afişaj touchscreen capacitiv, înaltă rezoluţie de 2,8″
• cea mai bună tastatură QWERTY de la BlackBerry de până acum
• procesor super rapid de 1,2 GHz
• noul sistem de operare BlackBerry 7 OS
• memorie internă de 8 GB, posibilităţi de extindere până la 40GB
• cameră de 5,0 MP, suportă înregistrări video HD
• aplicaţia premium Docs To Go® pentru vizualizarea documentelor de tip Microsoft Office
• tehnologie NFC (Near Field Communication)
• accelerometru, busolă digitală şi senzor de proximitate pentru accesarea aplicaţiior de Augmented Reality
• GPS / aGPS încorporat
• Dual-Band Wi-Fi® – 802.11 2.4 GHz b/g/n and 5 GHz a/n
• Bluetooth® 2.1+ suport EDR
• suport pentru reţea wireless: Tri-Band HSPA+, Quad-Band GSM/EDGE
• acumulator detaşabil de 1230 mAh

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close