Bitdefender 2013 a fost lansat in mod oficial pe piata din Romania
Bitdefender a lansat aseara, intr-un cadru restrans de persoane, editia comerciala a editiei 2013. Noul produs promite compatibilitate cu Windows 8, protectie sporita, asigura un mediu securizat pentru efectuarea tranzactiilor online cu ajutorul modului Safepay, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si faciliteaza recuperarea terminalelor mobile in caz de furt cu modulul Anti-Theft.

In deschidere, domnul Florin Talpes ne-a vorbit despre premiile obtinute de Bitdefender la testele facute de AV-Test (in ultimii 7 ani locul I) si planurile de viitor.

Acesta a fost urmat de un scurt show de acrobatii sustinut de doua domnisoare extrem de flexibile. Parol!

Cele trei versiuni in care a fost lansat noul produs sunt:

A) Antivirus Plus: Ofera protectie antivirus, antispyware & antiphising (blocheaza site-urile web care pot conduce la diverse tentative de frauda sau furt de date ale cartilor de credit/debit), ofera protectie pentru retelele sociale (filtreaza link-urile primite de la prietenii vostri din retelele sociale si monitorizeaza setarile de confidentialitate), protejeaza memoriile flash de virusi atunci cand sunt conectate la PC cu ajutorul modului USB Immunizer si tine hackerii la distanta deschizand automat toate paginile de banking si shopping online intr-un browser securizat cu ajutorul modulului Safepay.

B) Internet Security vine in plus fata de versiunea de mai sus cu un Control parental, destul de bine realizat, care blocheaza continutul inadecvat, restrictioneaza accesul la internet si te ajuta sa monitorizezi de la distanta activitatea online a copiilor vostri.

De asemenea, filtrul Firewall bidirectional monitorizeaza conexiunile la internet si impiedica accesul din sau inspre calculator sau la conexiunea Wi-Fi, scapandu-ne astfel de multe batai de cap create de neactualizarea sistemului de operare. Pe cei care utilizeaza diferite solutii desktop pentru gestionarea e-mail-urilor primite, modulul Antispam ii poate ajuta la eliminarea mesajelor nedorite.

C) Total Security te protejeaza in viata reala prin localizarea, blocarea si stergerea informatiilor de pe laptopuri, netbook-uri sau smartphone-uri. Din cate am observat in cadrul prezentarii, cred ca este o versiune un pic mai avansata fata de Prey (pe care il recomand cu cea mai mare placere).

De asemenea, primesti 2GB in modulul Sandbox, modul in care iti poti stoca si proteja fisiere importante sau confidentiale pentru a le administra online sau poti lasa modulul de Optimizare PC  sa stearga fisierele inutile si intrarile in registri din PC sau telefoane/tablete cu sistem Android pentru a imbunatati performanta acestora.

Reteta castigului se aplica cu succes produselor Bitdefender. In luna iunie au inregistrat cea mai buna luna de vanzari online din istoria companiei cu aceasta noua editie.

In cadrul unei discutii ulterioare cu domnul Talpes, am mai putut afla cateva chestii interesante:

  • Doi dintre cei mai mari parteneri ai Bitdefender la nivel mondial sunt: IBM (care a integrat solutiile Bitdefender in produsele lor) si Qihoo (care a licentiat engine-ul Bitdefender si asigura o baza de aproximativ 400 milioane de utilizatori).
  • India a devenit o prioritate si va asigura cel mai probabil inca o baza de cateva zeci de milioane de utilizatori.
  • Bugetul de marketing si promovare online o sa creasca substantial iar dorinta de a deveni cel mai prezent antivirus in magazinele romanesti in cadrul sectiunii antivirusi tinde sa devina o realitate.

Daca detii deja o licenta de la una dintre variante, iti poti face upgrade la noua versiune cu o reducere de 50% fata de tarifele afisate. 3 licente de Antivirus Plus 2013 pot fi achizitionate la tariful de 169,95 de lei, versiunea Internet Security 2013 este 219,95 lei, iar Bitdefender Total Security 2013 este 259,95 lei.

De asemenea, in cazul in care doresti ca unul dintre specialistii Bitdefender care detine certificare Microsoft sa iti instaleze produsul, nu uita sa bifezi Serviciul Premium care are tariful de 50 lei, indiferent de numarul de calculatoare (maxim 10).

Cateva poze de la eveniment:

zp8497586rq

Despre autor

Pasionat de tehnologie, social media, carti si muzica rock. Lucrez in media de aproximativ 7 ani si imi place sa spun despre mine ca I am the ONE (omul potrivit la locul potrivit).

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close