ASUS si Google au anuntat noua tableta Nexus 7 (generatia a II-a)
ASUS și Google au anunțat noul Nexus 7, o tabletă de 7 inci cu Android, având un ecran foarte clar și încărcare wireless integrată, ce elimină nevoia alimentării prin cablu. Construit pentru a oferi tot ce-i mai bun de la Google, într-un format incredibil de subțire, ce se potrivește perfect în palmă, noul Nexus 7 continuă relația de succes dintre ASUS și Google, ce a început în 2012 odată cu prima tabletă Nexus 7.

nexus 7 2013

După succesul primului Nexus 7, suntem foarte fericiți să continuăm parteneriatul cu Google cu acest nou model“, a declarat Jonney Shih, Președintele ASUS. “Noul Nexus 7 oferă utilizatorilor cea mai recentă tehnologie mobilă, stabilind un nou standard pentru tablete.

Împreună cu ASUS, am luat ceea ce am iubit la Nexus 7 și l-am făcut chiar mai bun” a spus Sundar Pichai, Vicepreședinte Senior la Google pentru Android, Chrome și Apps. “Acum este mai subțire, mai ușor și mai rapid, având cea mai mare rezoluție din lume pentru o tabletă de 7 inci. Indiferent dacă stai acasă, într-o cafenea sau în aeroport, noul Nexus 7 este puternic, portabil, fiind construit să facă ceea ce contează pentru tine.

Claritate fără rival, portabilitate excelentă
Având un ecran FullHD de 7 inci cu o densitate uimitoare de 323 pixeli-per-inci (peste 2.3 milioane de pixeli), noul Nexus 7 redă aplicațiile, jocurile, cărțile și filmele la un nivel de calitate a imaginii fără precedent. Tehnologia ASUS TruVivid îmbunătățește claritatea culorilor și luminozitatea, în timp ce ecranul IPS oferă unghiuri de vizualizare largi de 178 de grade. Sticla Corning Glass, rezistentă la zgârieturi, împreună cu exteriorul aderent, plăcut la atingere, garantează că noul Nexus 7 este un produs robust, în ciuda grosimii de 8.65mm și a greutății de doar 290 de grame. Nexus 7 este mai portabil decât o carte de buzunar.

Noul Nexus 7 este motorizat de procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core cu 2GB RAM pentru performanțe incredibile și jocuri mobile captivante. Eficiența energetică este ridicată, autonomia tabletei atingând 10 ore. Filmele și jocurile se aud uimitor grație tehnologiei audio Cingo de la Fraunhofer, creatorii formatului MP3 (vezi www.fraunhofer-cingo.com pentru mai multe detalii).

Având camere video de înaltă calitate, atât frontal cât și pe spate, noul Nexus 7 este ideal pentru comunicarea video prin Google Hangouts și poate captura fotografii clare, filme și imagini panoramice Photo Spheres la 360 de grade, ce pot fi partajate instant în rețeaua Google+. Noul Nexus 7 dispune de Wi-Fi dual-band și opțional, de 4G LTE pentru streaming HD fluid, navigare web și descărcări rapide ale fișierelor online. 

nexus 7 2013 front back side

Primul dispozitiv cu Android Jelly Bean 4.3
Noul Nexus 7 este prima tabletă livrată cu Android 4.3, cea mai recentă versiune a celui mai popular sistem de operare mobil din lume. Tabletele sunt perfecte pentru a fi utilizate în comun de mai multe persoane, iar Android 4.3 introduce profile restricționate ce le permite părinților, de exemplu, să limiteze accesul copiilor la conținut inadecvat. De altfel, centrele comerciale pot utiliza tabletele pentru prezentarea produselor sau ca puncte din sistemul de vânzare.

Android 4.3 suportă, de asemenea, tehnologia Bluetooth Smart, ce deschide calea aplicațiilor mobile ce se conectează la dispozitive noi, cum ar fi senzorii de fitness. Nexus 7 vine preîncărcat cu aplicații Google precum: Chrome, Maps, YouTube, Hangouts și Google Now ce sunt concepute pentru mediul cloud, deci totul va funcționa perfect pe mai multe dispozitive. Google Play este cel mai simplu mod de a vă bucura de o gamă variată de conținut, fără fire, fără bătăi de cap, doar divertisment pur. Mai mult, poate fi accesată cea mai mare colecție de cărți electronice, se pot asculta milioane de melodii și urmări mii de filme și emisiuni TV, toate disponibile instant. Cu un portofoliu în continuă expansiune, oferta de aplicații pentru tablete va satisface pe toată lumea.

Disponibilitate și prețuri
Noile modele Nexus 7 vor ajunge pe piața românească începând din luna septembrie. Nexus 7 cu 16GB și Wi-Fi va costa aproximativ 1199 lei (TVA inclusiv), iar Nexus 7 cu 32GB, Wi-Fi și LTE va costa aproximativ 1749 lei (TVA inclusiv). Prețurile depind de evoluția cursului valutar.

Specificații Nexus 7 (2013)
Android 4.3 Jelly Bean
Ecran 7 inci, Rezoluție 1920 x 1200 Full HD, multi-touch (323ppi)
Tehnologie ASUS TruVivid
Procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro
Spațiu stocare până la 32GB
Dual-band Wi-Fi și 4G LTE opțional
Dimensiuni 114 x 200 x 8.65mm
Greutate 290g (Wi-Fi) / 299g (LTE)

Specificațiile complete sunt disponibile la asus.com/Tablets_Mobile/Nexus_7_2013.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close