Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru HTC Incredible S
Pe baza surselor lui Android 4.0 Ice Crean Sandwich, dezvoltatorii au inceput sa creeze ROM-uri personalizate pentru fiecare device, acum ajungand pe internet si o varianta pentru HTC Incredible S.

Doi membri ai XDA au postat acest ROM si spun ca functioneaza aproape in totalitate pe acest smartphone.
Ce nu functioneaza? Tethering, USM, USB tethering si camera inca nu functioneaza, dar promisiunea celor doi este ca in foarte scurt timp aceste 4 probleme vor fi rezolvate.

Cum poti instala acest update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe HTC Incredible S? Intra aici, pe XDA.

Daca il instalati, va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti daca functioneaza sau nu, pentru a fi de folos si altor utilizatori de HTC Incredible S.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close