Advertoriale cu link pe bloguri
seo

Exista o mare varietate de modalitati prin care iti poti promova site-ul, insa nimeni nu poate spune ca exista o formula magica sau o modalitate secreta si atat de eficienta incat sa te claseze direct pe prima pozitie in SERPs. Insa, se poate apela cu siguranta la tehnicile SEO ce ar putea asigura o mare audienta online.

Unele dintre serviciile SEO necesita un anumit buget, altele cer doar ceva mai multa rabdare pentru a fi de succes. Dar cum ajuta aceste advertoriale cu link? Advertorialele pot fi definite ca simple texte SEO sau non-SEO, bazate pe cuvinte cheie, avand un rol esential in promovarea unui site sau a unui business online pe un alt site sau blog. Care este scopul unui advertorial? Raspunsul este usor de intuit, de a oferi informatii publicului tinta si de a ajuta din punct de vedere SEO, prin crearea de link-uri catre site-ul care se doreste a fi promovat. Publicarea de advertoriale cu link este chiar o metoda din ce in ce mai folosita de link building. Advertorialele sunt redactate in functie de tema data de catre client cat si in functie de numarul de cuvinte cheie. Desi este facut sa para ca o reclama, advertorialul nu trebuie sa imbrace forma directa de reclama. Trebuie modelat si scris in functie de propriul stil. Ce trebuie stiut in legatura cu advertorialele? In primul rand este important ca website-ul care gazduiste advertorialul sa tina cont de anumite conditii, sa le respecte iar de cealalta parte textul advertorialului trebuie sa fie de interes pentru publicul website-ului gazda. Un al doilea aspect este legat de urmatorul fapt: daca se promoveaza un site pe o anumita nisa, ar fi indicat ca advertorialul publicat pe website-ul gazda se contina un subiect care are legatura ca nisa respectiva. De asemenea, continutul advertorialului trebuie sa fie unic si calitativ.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara, daca se urmeaza o strategie SEO bine pusa la punct. Pe langa advertorialele cu link mai exista si alte metode de link building, cum ar fi: inscrierea in directoare web, publicarea de comunicate de presa, conturi pe social media, dar intotdeauna continutul isi spune cuvantul. Un continut interesant si aerisit, va atrage vizitatori si eventual potentiali cumparatori.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close