A noua zi de aplicatii cu pret de doar 0,1$ in Android Market. Care sunt aplicatiile de azi?
A noua zi de promotii in Android Market, in care avem alte aplicatii cu pretul de doar 0,1$ (echivalentul a 0,33 Lei). Si astazi avem parte de cateva aplicatii si jocuri interesante.

Aplicatiile de azi sunt:

Tank Riders
SwiftKey X Keyboard
Sleepy Jack
ezPDF Reader
Guns’n’Glory
Icebreaker Hockey
COLLAPSE!
ZENONIA
DEER HUNTER 3D
MX Moto

Eu am luat azi HD Widgets si Instant Heart Rate – Pro care pare interesant :). Restul nu-mi fac cu ochiul.Voi recomandati sau ati cumparat ceva?

Poti vedea aici ce aplicatii au fost in prima zi, in cea de-a doua zi, in cea de-a treia zi, in cea de-a patra zi, in cea de-a cincea zi, in cea de-a sasea zi, in cea de-a saptea zi si in cea de-a opta zi de promo in Android Market.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Mihai - Comentariul nr. 3

    15/12/2011 la 13:16

    Angela, pe cei de la Google nu ii intereseaza ce fac distibuitorii de telefonie mobila si pe distribuitorii de telefonie mobila nu ii intereseaza sa ajute clientii sa cumpere de pe Android Market. Iti faci un card pe care il folosesti numai la cumparaturi (preferabil la ING, cu limita de cumparare stabilita, cum am eu).

  • Angela - Comentariul nr. 1

    15/12/2011 la 10:24

    de ce nu le pot cumpara platind la vodafone, pe factura ? de ce trebuie sa introduc datele cardului bancar? ca asa mai bine nu cumpar aplicatii. Or fi ioeftine, dar si cand oi gasi golas contul o sa fie super…. gasiti o solutie ca sa le platim altfel decat cu cardul, va rog.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close