VOXILITY reprezinta solutia impotriva atacurilor masive de tip "Denial of Service" asupra site-urilor gazduite pe serverele din Romania
voxility logo

Un singur asemenea atac are magnitudinea necesara pentru a paraliza intreaga retea a unui furnizor de internet cu sute de mii de abonati.

Atacurile de tip „Denial of Service” reprezinta o problema majora pentru afacerile care depind de accesibilitatea site-ului.

Atacurile majore din ultimele 2 luni au fost originate fie de pe teritoriul Rusiei, fie al Chinei avand un volum de 160Gbps, cu o frecventa de unul la 2-3 zile. Acestea pot tinti site-ul, ruterele care deservesc respectivul site sau chiar si clase de IP-uri aleatorii. Atacatorii folosesc servere sau calculatoare personale hackuite pentru a lansa atacuri concentrate asupra unei tinte.

Voxility este singurul furnizor din regiune care protejeaza site-urile impotriva atacurilor de pana la 500Gbps.

Aceasta dimeniune este semnificativa, tinand cont de faptul ca  toti furnizorii de Internet din Romania aveau la sfarsitul lui 2011 o capacitate cumulata de acces la Internetul global de 700Gbps (cf. Telegeography.com)

Acest argument a contribuit la atragerea multor site-uri de comert electronic sau a acelora care, din motive de libera exprimare, sunt atacate de hackeri, competitori sau persoane cu opinii diferite.

Protectia Voxility Anti-DDoS permite unui site sa fie imun la atacuri de tip 'Denial of Service' de o magnitudine inca neintalnita. Contra unei sume lunare de doar 375 euro se evita neajunsuri majore cauzate de catre astfel de atacuri, cum ar fi acela  ca un site media sau de Internet banking sa fie inaccesibil timp de zile intregi.” declara Virgil Truica, Senior Account Manager la Voxility

Voxility inchiriaza servere si furnizeaza acces la Internet furnizorilor de hosting si cloud computing, operand mii de servere in cele mai importante datacentere din lume.

Datacenterul Voxility din Bucuresti gazduieste site-uri din intreaga Europa Centrala si de Est care au ales Bucurestiul datorita vitezei de acces superioare pe care Voxility o furnizeaza si a proximitatii geografice.

Voxility va prezenta la Internet and Mobile World (www.imworld.ro) , miercuri ora 16:00 informatii detaliate despre cum un site poate supravietui unui atac major.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Anonim - Comentariul nr. 1

    09/10/2013 la 14:10

    Da interesant articol … dar oare reusesc cei de la Voxility sa manageruiesca solutia Anti-DDoS !!!
    sunt cam putini in RO. care reusesc acest lucru …

    ca sa atragem atentia si bineinteles “clientela” … cu cateva vorbe …

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close