Vodafone a redus cu 20% tariful de initiere a apelurilor in roaming prin optiunea Passport
  • Abonatii Vodafone, persoane fizice sau companii, noi si existenti, pot vorbi in 15 state europene la tarife de conectare reduse, de la 0,75 la 0,6 Euro (fara TVA) pentru fiecare apel in roaming

Vodafone ofera tuturor abonatilor, persoane fizice sau companii, noi si existenti, tarife promotionale reduse pentru fiecare apel in roaming, in cadrul optiunii Vodafone Passport, in 15 state europene.

Astfel, utilizatorii pot initia de acum apeluri in roaming la un tarif de 0,6 Euro/apel, fata de 0,75 Euro (fara TVA), pentru a beneficia de tariful standard national pe minut pe intreaga durata a convorbirii. In plus, reducerea se aplica si pentru costul apelurilor primite in roaming.

Noua oferta este valabila in Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie, state preferate de utilizatori pentru calatorii, in perioada vacantelor de iarna.

Pentru a beneficia de promotia de iarna, utilizatorii trebuie doar sa isi activeze optiunea Vodafone Passport Promo. Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro/roaming.

Pentru utilizatorii ce comunica in roaming, Vodafone Romania a extins recent numarul tarilor in care este valabila optiunea Vodafone Passport la 45, acoperind acum atat statele membre UE cat si alte state din afara Europei. Noile destinatii in care optiunea Vodafone Passport are valabilitate sunt: Croatia, Egipt, Norvegia, Liechtenstein, Ghana, Hong Kong, Singapore, Reunion, Islanda, India, Malaezia, India si Qatar.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close