Update la Android 2.3.5 pentru HTC Desire HD




Se pare ca din ce in ce mai multi utilizatori de HTC Desire HD nebranduite de operatorii de telefonie mobila au inceput sa primeasca update-ul la Android 2.3.5 Gingerbread si care inglobeaza Sense 3.0.

Utilizatorii care au inceput sa primeasca pana in acest moment sunt din tarile: Olanda, Serbia, Cipru, Marea Britanie, Malta, si se pare ca incet incet lista se extinde.

Daca reusiti sa faceti acest update si in Romania, va rugam sa ne lasati scris mai jos ca sa poata vedea si alti utilizatori de Desire HD din Romania.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • concept w - Comentariul nr. 4

  28/12/2011 la 02:09

  Am desire HD de un an şi am trecut pe 2.3.5 acum vreo 2 săptămâni. Totul a mers perfect până ieri: m-a sunat un prieten şi am vrut sa ii resping apelul pentru a-l suna eu înapoi, dar cand am tras iconita rosie in cerc s-a blocat telefonul. De atunci îmi face asta in continuu, fie că încerc sa răspund, fie că resping apelul. Se întâmplă asta doar dacă telefonul are ecranul blocat. Are careva idee cum se poate rezolva? Se poate renunţa la cerculetul care deblocheaza ecranul?

 • Valy - Comentariul nr. 3

  27/12/2011 la 13:42

  Si eu tot in 13 decembrie am primit update-ul; l-am instalat si pot sa spun ca e destul de atractiv si are cateva chestii noi insa problema e ca de atunci imi merge foarte greu. Mai exact cand ies din vre-o aplicatie sau de pe web in fereastra principala dureaza cateva secunde si imi apare logoul de HTC. Daca mai a intalnit careva problmea asta as fi curios sa stiu cum a rezolvat-o.

 • Mihalcea Valentin - Comentariul nr. 2

  13/12/2011 la 17:46

  Mereu vad update-uri pentru telefoanele android dar pentru Samsung i5500 galaxy 5, nimic.. Stiti ceva ?

 • happyface - Comentariul nr. 1

  13/12/2011 la 09:28

  azi am primit si eu mesajul de update , insa inca nu am avut timp sa-l descarc. va spun mai multe dupa ce fac update

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close