Un alt fel de Black Friday: Security Days pe bestantivirus.ro, 50% reducere la toate produsele Kaspersky Lab
Punkt Net, distribuitor oficial al soluţiilor de securitate Kaspersky Lab, anunţă Security Days, adică patru zile de reduceri de până la 50% la soluţiile de securitate Kaspersky Lab pentru utilizatori individuali şi companii, comercializate pe bestantivirus.ro. Promoţia începe vineri, 13 aprilie şi se încheie luni, 16 aprilie.

În ciuda superstiţiilor, vineri, 13 aprilie, nu este o zi cu ghinion“, spune Robert Petrache, Country Sales Manager la Punkt Net. „Este o zi cu noroc pentru toţi cei care îşi doresc protecţie IT superioară în faţa atacurilor cibernetice, deoarece reprezintă debutul Security Days. Aşadar, începând cu vinerea aceasta, intraţi pe bestantivirus.ro dacă vă doriţi o soluţie de securitate premium“, completează Petrache.

Produsele participante la promoţie sunt soluţiile Kaspersky ONE, Kaspersky PURE, Kaspersky Anti-Virus 2012, Kaspersky Internet Security 2012, Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition, Kaspersky Anti-Virus for Mac, precum şi Kaspersky Mobile Security 9. De asemenea, la acestea se adaugă suitele de securitate business, dedicate companiilor de toate mărimile.

Promoţia Security Days este valabilă pentru toate licenţele Kaspersky Lab de bază.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close