Toshiba a lansat noua tableta AT300SE de 10.1inch. Rulează Android 4.1 si e bazata pe platforma Tegra 3
Toshiba a anunţat lansarea celui mai nou model de tabletă din gama proprie, AT300SE. Acest nou produs bazat pe tehnologia Android, cu diagonala de 25,7 cm (10,1”), este ideal pentru aceia care vor să utilzeze cele mai importante funcţii ale tabletei fără a plăti pentru add-on-uri premium suplimentare. Echipată cu un procesor NVIDIA Tegra 3 rapid, puternic şi oferind un unghi de vizualizare al ecranului generos, ecran de format 16:10, tableta AT300SE le oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie în materie de divertisment digital – de la vizionarea de materiale video şi navigarea pe internet până la e-reading şi jocuri. Noua tabletă AT300SE va fi disponibilă în Europa în ultimul trimestru al anului 2012.

Subțire și ușoară, elegantă și robustă

Având ca etalon calitatea tabletei premium Toshiba AT300, noua versiune, SE, a fost dezvoltată special pentru consumatorii interesaţi de raportul calitate-preț. Noua tabletă AT300SE este ușor de transportat, cu o grosime de numai 10,5 mm și cântărind 625 grame, este aproape la fel de subțire și ușoară precum cea mai recentă tabletă Toshiba din clasa premium. Mai mult decât atât, designul elegant și culoarea argintiu metalic îi conferă un aspect sofisticat, iar modelul punctat de pe spate oferă o aderenţă robustă. Creată pentru a fi utilizată intens, acasă sau în deplasare, bateria tabletei AT300SE are o autonomie de până la 10 ore.

O multitudine de aplicaţii

Tableta Toshiba AT300SE rulează Android 4.1 Jelly Bean – una dintre cel mai recente versiuni ale platformei Android, optimizată pentru tablete. Clipurile video, muzica și fotografiile, într-o varietate largă de formate, pot fi deschise și redate instantaneu. Accesul rapid și ușor la Toshiba Places le permite utilizatorilor să se bucure de tipuri variate de divertisment, prin acces la o serie de portaluri video, servicii de știri și filme on demand, dar și la furnizorii de televiziune. De asemenea, aceştia au posibilitatea de a face schimb de recomandări și preferințe cu prietenii. Această platformă cloud este preinstalată și permite accesul indiferent de dispozitiv, prin TV, PC sau tabletă. În plus, utilizatorii au acces direct la mai mult de 700.000 de aplicații și jocuri prin intermediul Google Play. Pentru ca aceştia să aibă și mai multe soluții de redare a conținutului multimedia preferat, tableta poate fi conectată rapid la o soluție de stocare HDD externă, via portul micro-USB, dar și la suporturi de memorie microSD compatibile SDHC/SDXC, de până la 64 GB sau la Bluetooth 3.0.

Diferite opţiuni pentru utilizatori

Andy Bass, Vice Preşedinte al DS Company Toshiba Europe: “Ne bucurăm că le putem oferi fanilor tabletelor noastre un nou model interesant datorită preţului accesibil şi specificaţiilor de top. Prin intermediul Toshiba AT300SE le oferim acestora o opţiune diferită la deja celebra tabletă premium, Toshiba AT300, cu dimensiunea ecranului de 10.1”. Pentru utilizatorii care preferă o tabletă de dimensiuni reduse, de buzunar, oferim modelul Toshiba AT270 de 19,6 cm (7,7”). Şi ca o opţiune intermediară, am lansat recent Toshiba Satellite U920t, o construcţie hibridă cu ecran de 31,8 cm (12,5”) specific tabletelor şi Ultrabook, ce rulează noul sistem de operare, Windows 8.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Alex - Comentariul nr. 1

    16/11/2012 la 15:40

    autonomie de până la 10 ore…, ehe, cate 10 ore sa stai intins pe canapea… 😀

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close