Teaser pentru un nou concurs pe devicer.ro
Avem in desfasurare un concurs pentru bloggeri pentru care Vexio.ro si Lenovo Romania ofera un laptop Lenovo si alte premii interesante. Acest concurs se incheie Sambata pe 24 Martie 2012 la ora 23.59.

Suplimentar, impreuna cu prietenii de la Vexio.ro va oferim un mic teaser pentru un concurs ce-l vom demara saptamana urmatoare unde va vom oferi un premiu foarte atractiv. Nu va spunem despre ce e vorba, doar va aratam o mica parte din produs si va provocam sa ghiciti:

Urmareste Devicer.ro pe Facebook sau Twitter si Vexio.ro pe Facebook sau pe Twitter pentru a afla cand demaram concursul. Revenim in cateva zile 😉

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close