Samsung Galaxy S II primeste update-ul la Android 2.3.4 oficial
Samsung a lansat prin Kies update-ul la Android 2.3.4 pentru Galaxy S II GT-I9100.

In prima faza doar doua utilizatorii din doua tari se vor bucura de acest update, cei din Polonia si Brazilia, urmand ca update-ul sa devina disponibil la scara larga in scurt timp. Versiunile celor doua tari sunt XXKG5 si UHKG7. CSC-ul pentru Polonia este XEO, iar pentru Brazilia este TTT.

Android 2.3.4 este ultimul update aparut al lui Gingerbread si probabil aici se va opri Gingerbread. Este foarte probabil ca urmatorul salt sa fie direct la Android Ice Cream Sandwitch.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close