Samsung GALAXY S II a primit titlul de „Best Smartphone” la MWC 2012 din partea GSMA
Samsung GALAXY S II a primit titlul de „Best Smartphone” din partea GSMA, o organizaţie care reprezintă interesele industriei de comunicaţii mobile în întreaga lume şi găzduieşte evenimentul Mobile World Congress 2012 din Barcelona. Această onoare vine ca o recunoaştere a performanţelor impresionante ale dispozitivului şi a interesului remarcabil arătat de către utilizatori. GALAXY S II, smartphone-ul de referinţă al Samsung, s-a vândut în peste 10 milioane de unităţi la nivel mondial în doar 5 luni, mai rapid decât orice alt dispozitiv din istoria Samsung şi a depăşit cifra de 20 de milioane de unităţi în 10 luni.

GALAXY S II este un smartphone subţire (8.49mm) şi uşor, susţinut de un procesor dual-core şi un display uimitor Super AMOLED Plus. Cele patru hub-uri de conţinut şi divertisment create de Samsung oferă acces instant la muzică, jocuri, e-reading şi servicii de networking social.

GALAXY S II a setat noi standarde pentru smartphone-uri, ducând la un nivel complet nou viteza de răspuns, calitatea display-ului şi a conţinutului”, a declarat JK Shin, Preşedinte a IT & Mobile Communications Division a Samsung Electronics. „Având în vedere succesul de care se bucură gama GALAXY, suntem onoraţi de primirea acestui titlu şi mândri pentru modul în care acest smartphone a schimbat experienţa tehnologiei mobile pe piaţă şi pentru utilizatori.

În cadrul Mobile World Congress 2012, Samsung continuă să demonstreze grija constantă pentru inovaţie prin intermediul unor modele precum GALAXY Note 10.1, o nouă categorie de dispozitive cu un ecran captivant de 10.1’’ şi flexibilitate S Pen; GALAXY Beam, un smartphone cu proiector, care oferă posibilitatea unei experienţe de sharing instant; alte îmbunătăţiri aduse gamei de dispozitive GALAXY, conţinutului şi serviciilor sale.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close