Samsung a lansat GALAXY S Advance, un Android Dual-Core mai accesibil
Samsung a anunţat astăzi lansarea smartphone-ului Samsung GALAXY S Advance. Creat pentru aceia care se definesc prin telefonul pe care îl folosesc, GALAXY S Advance atinge un echilibru de stil, putere şi performanţă. Smartphone-ul va fi disponibil în Rusia începând cu luna Februarie 2012, şi apoi va fi introdus treptat în CIS, Europa, Africa southfayettenursing casino, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est şi Sud-Vest, America Latină şi China.

Prin GALAXY S Advance se adaugă, la recordul înregistrat de gama de smartphone-uri, un nou telefon care combină performanţa şi stilul cu versatilitatea serviciului Samsung Hub”, a spus JK Shin, Preşedinte al IT & Mobile Communications Division a Samsung Electronics.

Performanţă Dual Core, design curbat şi display Super AMOLED

Cu un procesor dual core de 1.0 GHz şi conectivitate HSPA 14.4 Mbps, GALAXY S Advance a fost creat pentru a livra putere şi conectivitate, oferind o flexibilitate uimitoare şi o interfaţă cu rată ridicată de răspuns, pentru operarea uşoară a mai multor sarcini în acelaşi timp. Deschiderea aplicaţiilor se realizează mai rapid, fără nicio întârziere, experienţa utilizatorului fiind amplificată de tranziţia mai lină a imaginilor de pe ecran, procesarea mai rapidă a imaginilor şi performanţa sporită de descărcare şi navigare Web.

Designul curbat al ecranului smartphone-ului GALAXY S Advance îmbunătăţeşte manevrabilitatea telefonului şi se potriveşte formei feţei utilizatorului. Display-ul Super AMOLED de 4.0” oferă experienţa vizuală excelentă, la care utilizatorii se aşteaptă de la smartphone-urile Samsung GALAXY, furnizând reproduceri fără pereche ale culorilor şi asigurând claritatea intensă a fotografiilor şi videoclipurilor făcute de camera de 5MP.

Experienţa utilizatorilor de Samsung

Prevăzut cu Android 2.3 Gingerbread şi interfaţa Samsung TouchWiz, GALAXY S Advance le oferă utilizatorilor posibilitatea de a fi permanent conectați prin intermediul serviciilor Samsung Hubs şi ChatON. Music Hub oferă o experienţă deplină de stocare a muzicii cu acces la peste 11 milioane de melodii şi posibilitatea ca fiecare utilizator să-şi personalizeze catalogul muzical. Readers Hub oferă acces la peste 2,3 milioane de e-book-uri, 3.500 de reviste şi 200 de cotidiene; în timp ce reţeaua popular Game Hub oferă acces la mii de jocuri, completate de fluxuri de ştiri despre jocuri.

Platforma de comunicare Samsung ChatON conectează toţi utilizatorii de smartphone-uri într-o singură comunitate folosind numere de telefon în loc de usernames şi parole, garantează mesagerie instantă, chat de grup şi împărtăşire de conţinut în formate diverse – imagini, video, contacte, calendar – cu scopul de a face trimiterea şi primirea mesajelor mai simplă şi mai intuitivă ca niciodată.

GALAXY S Advance prezintă, de asemenea, şi serviciul Find My Mobile, un sistem de management unic pentru telefoanele pierdute, care asigură securitatea datelor criptate în cazul pierderii acestora, şi le permite utilizatorilor să-şi detecteze telefonul direct de pe internet sau chiar să şteargă datele din telefon de la depărtare.

Specificaţiile Samsung GALAXY S Advance:

Reţea

 HSPA  14.4Mbps  850/900/1900/2100
EDGE/GPRS  850/900/1800/1900

Procesor

1 GHz Dual-Core

Display

 4.0” WVGA(480×800) Super AMOLED display

SO

Android 2.3(Gingerbread)

Camera

Principală (Spate) : 5 Megapixel Auto Focus Camera cu LED Flash
Secundară (Faţă) : 1.3 Megapixel Camera

Video

Codec : MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX, VC-1
Înregistrare/ Playback : 720@30fps

Audio

Codec : MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AC3
Music Player cu SoundAlive
3.5mm Ear Jack, Radio Stereo FM cu RDS

Specificaţii adăugate

 Samsung TouchWiz/ Samsung L!ve Panel UX
 Samsung Apps
 Samsung Kies 2.0/ Samsung Kies air/ AllShare
ChatON (Poate fi decărcat de pe Samsung Apps)
Readers Hub (Poate fi descărcat de pe Samsung Apps)
Music Hub
Game Hub
*Valabilitatea serviciilor depinde de regiune
Servicii Google Mobile
– Android Market, Gmail, YouTube, Google Maps,
Sincronizare cu Google Calendar
Polaris Office
 Find My Mobile
 A-GPS

Conectivitate

 Tehnologie Bluetooth v 3.0 High Speed
USB 2.0
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

Sezori

 Proximitate, Accelometru, Geomagnetic, Lumină, Giroscop

Memorie

 8/16GB + 768MB(RAM)
microSD (până la 32GB)

Dimensiune

 123.2 x 63.0 x 9.69 mm, 120g

Baterie

 Baterie standard, Li-ion 1,500mAh

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close