Samsung a lansart in Romania sectiunea de aplicatii premium pentru Android, in cadrul Samsung Apps
Samsung România anunță lansarea în cadrul magazinului local Samsung Apps aplicaţii premium pentru device-urile cu Android. Inițiativa face parte din angajamentul companiei de a le oferi utilizatorilor nu doar dispozitive de top, ci și conținut relevant, de înaltă calitate.

Până la lansarea acestui serviciu, în Samsung Apps erau disponibile doar o parte din aplicaţiile pentru Android, cele gratuite, acum fiind introduse şi aplicaţiile premium, contra cost.

Pe piaţa locală există un interes crescut pentru aplicaţiile de Android, România aflându-se pe locul 2 în Europa de Est ca număr de aplicaţii gratuite descarcate pentru acest sistem de operare.  „Ne bucurăm că le putem oferi clienţilor de pe piaţa locală cele mai noi şi interesante aplicaţii de Android, fie ele gratuite sau cu plată”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager în cadrul Samsung România.

Noua secțiune de aplicații Premium va putea fi accesată direct din magazinul Samsung Apps, fără forme suplimentare de înregistrare, iar modalitățile de plată au fost concepute pentru a fi cât mai simple și mai comode. În primă instanță, plata pentru aplicațiile descărcate din magazinul Premium Samsung Apps se va putea face cu ajutorul unui card bancar, iar ulterior, contravaloarea acestora va putea fi adăugată la factura pentru serviciile de telefonie, în cazul abonaților, sau va putea fi dedusă din creditul cartelelor preplătite.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close