Primul notebook Samsung Ultrabook rescrie standardele: subtire si usor
Samsung a lansat noul notebook Samsung Seria 5 ULTRA care, dincolo de faptul că este subţire şi uşor, dă dovadă de o performanţă care întrece orice aştepări.

Notebook-ul Seria 5 ULTRA este echipat cu a doua generaţie de procesoare Intel Core i5; combinat cu sistemul ExpressCache de la Diskeeper şi o placă de bază puternică AMD Radeon HD, oferind o experienţă incredibilă întruchipată într-o formă subţire şi uşoară.

Bazat pe o cercetare de piaţă amănunțită şi pe chestionare aplicate consumatorilor, noi propunem un nou tip de Ultrabook care va schimba percepţia utilizatorilor asupra Ultrabook-urilor. Rezultatele noastre arată că utilizatorii vor mai mult decât un dispozitiv subţire şi uşor, sperând la un nivel înalt de satisfacţie al performanţei zilnice şi capacitate de stocare, din moment ce fişierele digitale devin mai mari. Notebook-ul Samsung Seria 5 ULTRA va fi primul de acest fel care să răspundă acestor nevoi”, a spus David Song, Vicepreşedinte Senior al IT Solutions Business at Samsung Electronics.

Devăluirea trăsăturilor ascunse

Disponibil în formate de 13” şi 14”, Seria 5 ULTRA dezvăluie performanţa prin intermediul procesorului Core i5-2467M, memoriei RAM de pâna la 8GB, sistemului ExpressCache de la Diskeeper şi plăcii de bază AMD Radeon HD. În consecinţă, Seria 5 ULTRA este capabilă să se închidă în doar 20 de secunde, să se redeschidă în 2 secunde, în timp ce navigarea pe web este de două ori mai rapidă decât în cazul generaţiei anterioare de notebook-uri.

Performanţa este insuficientă, dacă spaţiul pentru stocarea datelor nu este satisfăcător. Datorită avansului camerelor foto și video şi a diferitelor platforme media, fişierele devin mai mari pe zi ce trece, astfel crescând nevoia unui spaţiu de stocare cât mai mare. În ciuda trendului recent de stocare cloud, stocarea locală este încă preferată de utilizatorii obișnuiți. Pentru a nu compromite aceste nevoi, notebook-ul Seria 5 ULTRA 14” oferă spaţiu de stocare de până la 1TB, fără să fie nevoie ca utilzatorii să poarte cu ei dispozitive periferice de stocare.

Performanţa a fost îmbunătăţită și prin extinderea ratei de viaţă a bateriei. Samsung Seria 5 ULTRA oferă o rată de viaţă de până la 6,4 ore, doar cu o singură încărcare, asigurând utilizarea îndelungată a dispozitivului de-a lungul zilei. Samsung Battery Life Plus este o tehnologie care împiedică uzarea bateriei, păstrând 80% din capacitatea originală a celulelor pe durata unui ciclu de viaţă de până la 1.500 de încărcări/trei ani. Acest lucru asigură o rată de viaţă a bateriei de până la cinci ori mai mare decât în cazul altor notebook-uri.

Alegerea ta ULTRA

Samsung Seria 5 ULTRA va fi disponibil în 13” si 14”.

Pentru a asigura utilizarea facilă în mişcare, Seria 5 ULTRA 13” are o grosime de 14~17,6mm şi o greutate de 1,38kg. Procesorul Intel Core i5, memoria RAM de 8GB, până la 500GB memoria de stocare şi 16GB SSD cu sistem ExpressCache asigură mobilitatea fără compromis. Consumatorii pot alege, de asemenea, între 128GB SSD sau 258GB SSD, în funcţie de spaţiul de stocare necesar. Pentru o maximă conectivitate cu alte dispozitive, modelul de 13” este echipat, totodată, cu port full HDMI alături de unul USB 3.0, două USB 2.0, 4-în-1 multi SD card slot, reţea Ethernet şi webcam.

Modelul de 14”, echipat cu un procesor Intel Core i5, cu memorie RAM de până la 8GB şi 16GB iSSD cu sistem ExpressCache, oferă o performanţă excepţională. Pentru stocare mai mare şi experienţă vizuală de calitate ridicată, notebook-ul Seria 5 ULTRA de 14” suportă stocare de până la 1TB, precum şi o placă video AMD Radeon HD7550M de 1GB. Un disc drive optic integrat este, de asemenea, instalat pentru confort maxim. În ceea ce priveşte conectivitatea, modelul de 14” oferă full HDMI, VGA, două porturi USB 3.0, unul USB 2.0, 4 într-un multi SD card slot, reţea Ethernet şi webcam. Toate acestea sunt reunite într-o carcasă cu grosimea de 20,9mm şi o greutate de 1,84kg.

Ambele modele sunt echipate cu tehnologie LCD cu ecran de 300nit HD LED SuperBright, tehnologie de îmbunătăţire a imaginii şi ecran cu anti-reflexie, oferind consumatorilor o experienţă vizuală impresionantă, oriunde s-ar afla.

Clipuri de prezentare:

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close