Placile de baza Gigabyte cu chipset X79 pot lua foc. Gigabyte le recheama in fabrica
Gigabyte cheama in fabrica toate placile cu X79 lansate curand: X79-UD3 / UD5 / Assassin 2 pentru ca exista posibilitatea ca acestea sa se supraincalzeasca si sa ia foc.

Placile deja vandute catre utilizatori vor putea scapa de aceasta problema facand update-ul de BIOS la versiunea F7 sau mai noua. Clientii care au dubii si dupa acest update, vor putea returna placa de baza si vor primi suma platita integral inapoi.

Aceasta problema de supraincalzire ce poate degenera in arderea placii de baza poate aparea in cazul in care faceti overclock.

Deci, daca sunteti posesori de placa de baza Gigabyte X79-UD3 / UD5 / Assassin 2 faceti cat mai repede update-ul de BIOS F7 sau mai nou, sau mergeti la un service de calculatoare care sa va ajute in cazul in care nu va pricepeti sa aceti acest update.

Sursa: Gigabyte.com

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] Gigabyte cheama in fabrica toate placile cu X79 lansate curand: X79-UD3 / UD5 / Assassin 2 […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Viitorul este al cerceilor inteligenti

Cerceii au inceput deja sa depaseasca granita unor simple accesorii. S-au inventat cerceii care apeleaza numere din agenda la o...

Close