Orange a lansat prima tableta in oferta Best Deal 4G
Începând de astăzi, clienții Orange pot achiziționa tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G disponibilă exclusiv la Orange în Best Deal. În plus, prin oferta Buy-Back 4G clienții care aduc un smartphone vechi vor putea achiziționa tableta la pretul de 0 euro alături de un abonament Colibri Explore 25.

Logo Orange Mobile

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 este compatibilă cu tehnologia Orange 4G, care are acoperire de până la 47% din populația României și 75 % din populația aflată în mediul urban. Cu un design subțire, ecran de 8 inchi și cameră foto de 5 MP, tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G are la bază sistemul de operare Android KitKat și un procesor Dual Core și 1,5GB RAM.

De curând, Orange a lansat Samsung Galaxy Tab 4 10.1, de asemenea compatibilă 4G, urmând ca pe parcursul lunii august să își mărească portofoliul de tablete 4G cu încă 3 modele noi: Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Samsung Galaxy Tab S 8.4 și Samsung Galaxy Tab S 10.5.

samsung GalaxyTab3 8.0

Clienţii Orange care aleg să își achiziționeze un smartphone sau o tabletă pot apela la un Orange Expert pentru transferarea conținutului pe noul device, pentru instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. De asemenea, clienții Orange pot contacta un Orange Expert ori de câte ori au nevoie de asistență în privința utilizării tabletei sau smartphone-ului, online, în Orange shop sau la telefon, la numărul 408.

Orange recomandă clienților să opteze pentru o asigurare pentru tabletă sau smartphone în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close