O tableta Google in maxim 6 luni. Va fi tot un Nexus? Cine o va produce?
Se pare ca Google lucreaza de ceva timp la o tableta reprezentativa pentru sistemul sau de operare, asa cum este Galaxy Nexus pe piata de smartphone-uri.

Eric Schmidt a declarat intr-un interviu pentru italienii de la Corriere Della Sera ca Google lucreaza la o tableta, dar nu a declarat concret ca va putra numele de Nexus, ci a mentionat doar ca lucreaza la o tableta ce se va defini printr-o calitate ridicata.

Aceasta va avea de la bun inceput Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru ca nu mai are sens sa fie lansata cu Android 3.2 Honeycomb. Peste sase luni Android 4.0 va fi destul de matur ca sa fie inglobat si in tableta etalon pentru sistemul de operare Android.

Acum.. suntem curiosi cum va arata in primul rand si cu ce va veni nou din punct de vedere hardware. Ar trebui sa fie Quad Core, sa aiba minim 1GB RAM, minim 16/32GB pentru stocare si un ecran de 10 inch widescreen. Probabil va avea si NFC. Ramane de vazut.

Un alt aspect interesant este: care va fi producatorul? Samsung? Motorola? HTC? Asus? Voi ce credeti?

[poll id=”26″]

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Mihai - Comentariul nr. 1

    20/12/2011 la 10:16

    NFC pe o tableta? Nu prea cred ca si-ar avea locul. Eu banuiesc ca va fi o tableta de 10 inci. Cum folosesti NFC pe un dispozitiv asa de mare? Daca va fi ceva de genul Nexus-urilor, va fi un dispozitiv de dezvoltare si va avea probabil NFC.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close