Noul notebook premium Samsung Seria 9, disponibil in Romania
 

Samsung lansează pe piața din România cea de-a doua generaţie de notebook-uri Seria 9, în cadrul Internet & Mobile World 2012. Prezentat în premieră în cadrul CES 2012, noul notebook Seria 9 dispune de o carcasă subţire şi compactă, reconfirmând astfel inovaţia adusă de Samsung în segmentul de notebook-uri premium.

Creat pentru consumatorii care care îşi doresc produse de cea mai înaltă calitate, noul notebook Seria 9 redefinește termenul „subțire”. Componentele foarte mici au fost ajustate pentru a putea să încapă în carcasa inovatoare. Cu un design unic şi tehnologie de top, notebook-ul Samsung reprezintă un punct de referință în segmentul premium.

Design spectaculos

În proiectarea noii serii de notebook-uri, Samsung a combinat design-ul premium cu performanța și funcţionalitatea de ultimă oră. Au fost necesare 9.000 de ore pentru realizarea schiţelor şi machetelor, 24.000 de ore de R&D, în total, fiind petrecute 33.000 de ore pentru crearea unui produs de ultimă generație. Panoul LCD, tastatura, placa de bază, cablurile, cooler-ul şi bateria sunt componente-cheie create cu precizie astfel încât să se potrivească perfect în carcasa subţire a notebook-ului Seria 9.

Pentru a reduce cât de mult posibil dimensiunile ramei, Samsung a folosit tehnologia proprie MaxScreen, permițând astfel mărirea ecranului cu până la un inch. Rezultatul constă în cel mai subțire și compact notebook premium de 15”, prevăzut cu un display în culori intense, potrivit pe un cadru elegant de 14”. Datorită finisajelor de înaltă calitate şi design-ului aerodinamic, liniile noului notebook Samsung Seria 9 se îmbină într-o identitate puternică.

Grosimea de numai 14,9 mm şi greutatea de doar 1,59 kg fac noul notebook de 15” cu aproape 50% mai compact decât orice alt laptop existent de 15”. Toate acestea reprezintă o adevărată revoluţie în sectorul premium al laptopurilor subţiri şi uşoare.

Pentru un plus de rafinament și fiabilitate, carcasa metalică a notebook-ului Seria 9 a fost suflată cu nisip, ajutând la eliminarea urmelor de degete de pe suprafaţa acesteia.

Performanță fără compromis

Cea de-a treia generaţie de procesoare Intel Core, precum și memoria RAM de 4GB/8GB şi SSD-ul de 128GB/256GB asigură performanță și putere incontestabile. Datorită tehnologiei Samsung Fast Boot, noul notebook Seria 9 se deschide în numai 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigură un răspuns la deschiderea ecranului de 1,4 secunde. Mai mult, funcția Fast Browsing permite navigarea pe Internet la o viteză de două ori mai mare. Bateria noului notebook este o altă mărturie a inovației Samsung, având o durată de viaţă de până la 10 ore.

 

Datorită ecranului HD+ SuperBright, cu 180% mai luminos şi dotat cu tehnologia anti-reflexie, utilizatorii se pot bucura de vizualizare clară chiar şi în aer liber. Mai mult, unghiul vizual de 160º garantează confortul și calitatea experiențelor vizuale.

Fie că este folosit în medii luminoase sau deosebit de întunecate, ecranul cu autodetectare şi tastatura ilumnată pot fi ajustate pentru a se potrivi condiţiilor  din jur, pentru comoditate maximă în utilizare.

Noul notebook Seria 9 reprezintă un nou standard în ceea ce priveşte precizia tehnică şi design-ul premium specifice Samsung. Suntem încântați să oferim consumatorilor români un produs premium care nu se dezice de la performanța și funcționalitatea de top cu care ne-am obișnuit publicul”, a spus Valentin Popa, Product manager în cadrul Samsung Electronics România.

Utilizare ușoară și funcționalitate sporită

Prevăzut cu un clickpad multitouch de dimensiuni mari, noul notebook permite utilizatorilor un control mai bun şi elimină riscurile gesturilor accidentale, asigurând, alături de un strat de sticlă şi senzori de imagine, o utilizare facilă și exactă. În plus, prin intermediul tehnologiei wireless optimizate, utilizatorii se pot conecta la Internet cu o mai mare ușurința, oriunde s-ar afla.

Cu noul notebook Seria 9, utilizatorii nu mai au nevoie de Control Panel pentru administrarea setărilor. Acesta poate fi controlat mult mai ușor și mai rapid, prin accesarea funcției Samsung Easy Settings, care oferă o execuţie one-click, folosind scurtăturile de pe tastură pentru ajustarea funcţiilor simple.

Noul notebook Seria 9 va fi disponibil la preţul recomandat de 5.699 RON.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close