Noul Kaspersky Virus Scanner este disponibil in Mac App Store
Kaspersky Lab anunţă Kaspersky Virus Scanner, noua suită de securitate Kaspersky Lab pentru sistemul de operare Mac OS X, disponibilă pentru download direct din Mac App Store. Noul software oferă protecţie de bază pentru utilizatorii de Mac OS X şi îi ajută să conştientizeze ameninţările la care este vulnerabilă această platformă.

Produsul îşi păstrează interfaţa atractivă, cunoscută utilizatorilor de la versiunea anterioară de Kaspersky Anti-Virus for Mac, şi oferă acum opţiunea de scanare la cerere a hard-disk-ului, precum şi spaţiu de stocare extern pentru programele malware, fie că sunt pentru Mac, fie pentru o altă platformă. Soluţiile de securitate Kaspersky Lab pentru Mac OS X au fost întotdeauna foarte eficiente în ceea ce priveşte detectarea ameninţărilor dezvoltate pentru Mac şi PC – oferindu-le astfel un avantaj faţă de competiţie. Utilizatorii de Mac, care instalează produsele Kaspersky Lab, pot fi siguri de faptul că programele de tip malware pentru sistemele de operare Windows sau Linux nu vor pătrunde în sistemele lor prin intermediul unei reţele sau a unui instrument de stocare utilizat de mai multe persoane.

Kaspersky Virus Scanner detectează şi elimină atât malware-ul pentru Mac, cât şi pe cel pentru PC şi actualizează automat bazele de date cu software periculos atunci când sistemul este pornit, pentru a permite identificarea şi eliminarea ameninţărilor nou apărute. Atunci când sistemul este scanat, Kaspersky Virus Scanner nu afectează puterea de lucru a procesorului.

Kaspersky Virus Scanner reprezintă un upgrade în comparaţie cu nivelul de securitate integrat disponibil pentru Mac OS X. Cu toate acestea, utilizatorii de Mac care au nevoie de un nivel de siguranţă mai avansat pentru computerele lor pot opta pentru Kaspersky Anti-Virus for Mac 2011, care oferă un nivel înalt de protecţie împotriva ameninţărilor informatice, scanare programată, actualizări instantanee şi acces la serviciul protecţie cloud Kaspersky Security Network.

Kaspersky Virus Scanner are o interfaţă multilingvă care include limbile engleză, germană şi franceză dkaplan.net şi poate fi achiziţionat cu o licenţă pe viaţă în Europa şi America de Nord.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Ce înseamnă și cum te ajută procesul de mentenanță pentru un website

Prin mentenanță website înțelegem o acțiune de întreținere și actualizare ce trebuie făcută periodic pentru conținutul site-ului. Vezi de ce...

Close