Noua generatie de ochelari 3D LG pentru 2012
LG Electronics anunta cea mai noua colectie de ochelari 3D, inclusiv o pereche realizata de renumitul designer de ochelari Alain Mikli, ce va fi introdusa pe piata in primul trimestru din 2012. Noile modele de ochelari 3D – F310ochelarii cu lentile detasabile, model F320 si F360, modelul Alain Mikli – sunt mult mai usoare si confortabile, in timp ce imbunatatirea anumitor elemente ce tin de design, precum lentilele curbe si rama minimalista, au transformat ochelarii 3D dintr-un simplu accesoriu greu dar necesar vizualizarii intr-unul elegant si cool.

„Comparativ cu ochelarii activi, noii ochelari 3D LG sunt mult mai usor de utilizat si mult mai accesibili ca pret, oferind astfel posibilitatea ca un grup mare de prieteni sau toata familia, sa urmareasca impreuna programe 3D,” a declarat Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei Home Entertainment a LG Electronics. „Astfel, LG ofera solutia la doua dintre cele mai mari bariere in ceea ce priveste acceptarea experientei 3D si suntem increzatori ca reactia consumatorilor in ceea ce priveste strategia noastra din acest an va fi una pozitiva.”

Modelul F310 se remarca printr-un design deosebit care combina rama subtire cu liniile bine definite si delicate. Spre deosebire de modelele anterioare de ochelari 3D, lentilele au fost curbate pentru a se plia mai bine pe fizionomia fetei utilizatorului, dar si pentru a oferi o experienta de vizualizare Cinema 3D mult imbunatatita. in plus, ochelarii F310 cantaresc doar 13.5 grame, fiind astfel cu 20% mai usori decat modelul LG anterior.

Un nou model pentru 2012 este F320, ochelarii cu lentile detasabile. Acestia sunt unici pentru televizoarele 3D ce au la baza tehnologia Film Patterned Retarder (FPR), cea mai importanta tehnologie a televizoarelor 3D Cinema TV. Comparativ cu generatia anterioara de ochelari de acest tip, ochelarii F320 cantaresc doar 5.5 grame, fiind astfel mai usori cu 25%.

Creati in colaborare cu Alain Mikli, ochelarii F360 au un stil mai sportiv datorita ramei existente doar in partea superioara a acestora si cantaresc doar 16 grame. Lentilele modelului F360 au fost curbate si acopera o suprafata mare din fata utilizatorului, amplificand experienta de vizualizare a Cinema 3D. Uimitorii ochelari F360, asemenea tuturor modelelor de ochelari 3D de la LG, pot fi purtati si in salile de cinematograf care ruleaza filme 3D fiindca atat cinematografele, cat si televizoarele Cinema 3D LG utilizeaza tehnologiile FPR si RealD.

Cota de piata a LG pe segmentul de televizoare 3D a crescut de la 7,6% in primul trimestru din 2011 la 14% in luna septembrie a anului trecut. Tehnologia FPR a jucat un rol principal in succesul inregistrat de companie pe segmentul de televizoare 3D, in timp ce ochelarii scumpi si incomozi au fost identificati in numeroase studii ca fiind unul dintre motivele pentru care consumatorii au fost reticenti in a adopta 3D-ul in propriile locuinte.

LG intentioneaza sa obtina rezultate la fel de bune ca si anul trecut, prin sponsorizarea unor serii de filme 3D si evenimente de gaming in 2012 pentru a introduce experienta Cinema 3D in vietile a mii de participanti si vizitatori.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Software Development Academy. Calea catre lumea IT

Software Development Academy, o companie ce le deschide oamenilor calea către lumea limbajelor de programare, își anunță rezultatele obținute pe...

Close