Noile sisteme LG Home Theater transforma complet experienta divertismentului
LG Electronics a anuntat patru noi sisteme Home Theater in cadrul CES 2012, sisteme echipate cu cea mai recenta tehnologie LG de sunet 3D. Prin asocierea sistemelor Home Theater 3D cu cele mai renumite televizoare smart ale companiei, seria Cinema 3D, LG vizeaza sa isi consolideze pozitia de lider pe segmentul de divertisment 3D in propria locuinta.

Asocierea dintre produsele Cinema 3D Smart TV si Cinema Home Theater 3D Sound va fi accesibila in spatiile comerciale de retail, produsele urmand a fi expuse impreuna pentru o mai buna vizibilitate. Dintre cele patru modele de Home Theater 3D Sound programate pentru a fi lansate in prima jumatate a anului 2012, modelul LG BH9420PW a fost cel prezentat la CES 2012.

Fie ca vorbim despre televizoare sau despre sisteme audio, LG continua sa ofere cea mai spectaculoasa experienta 3D in propria locuinta,” a declarat Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment. “Seria noastra de televizoare smart Cinema 3D va fi asociata cu o serie larga de produse Cinema 3D Sound Home Theater pentru a oferi consumatorilor o experienta 3D completa si pentru a consolida pozitia companiei drept lider pe segmentul 3D.

Modelul BH9420PW incorporeaza tehnologia unica LG 3D Sound Zooming, care sincronizeaza in mod constant sunetul cu locatia si dinamica imaginilor 3D de pe ecranul unui televizor CINEMA 3D. Astfel, 3D Sound Zoomingatrage telespectatorul chiar in mijlocul actiunii, pe masura ce evenimentele desfasurate pe ecran il acapareaza atat prin imagini, cat si prin sunet 3D.

3D Sound Zooming-ul genereaza o profunzime a sunetului pe baza unui algoritm complex care analizeaza adancimea variata a numeroaselor obiecte proiectate pe un televizor 3D.

O astfel de calitate a sunetului 3D este si mai mult imbunatatita prin sistemul audio 9.1 a modelului BH9420PW, care adauga patru speakere Upright 3D la cele 5.1 canale ale unui sistem Home Theater conventional. Cele 4 speakere Upright 3D propaga sunetul perfect catre exterior, asigurand dispersia sunetului atat pe verticala, cat si pe orizontala. in acest timp, un reflector de 360º plasat in interiorul fiecarui speaker transporta sunetul catre toate directiile, creand o acustica la fel de intensa precum cea experiementata intr-o sala de concerte.

In plus, prin utilizarea algoritmului DSP cu efect 3D, tehnologia Sound Field Expansion   adanceste profunzimea sunetului pe orizontala si, folosindu-se de sistemul Upright 3D, creeaza o experienta audio coplesitoare. Mai mult, functia audio “sweet spot” este special dezvoltata pentru a permite consumatorilor experimentarea autentica a actiunii, indiferent de locatia lor in spatiul din living.

Pentru a oferi consumatorilor o experienta 3D unica, modelul BH9420PW este echipat cu o functie pentru Smart TV. Astfel, orice model de televizor 3D poate avea acces la ecosistemul LG Smart TV, compus dintr-o varietate mereu in crestere si o cantitate de continut 3D disponibil prin servicii si aplicatii premium, precum Zona 3D LG.

Modelul BH9420PW va fi disponibil pe piata incepand cu luna Martie 2012.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close