Noi placi de baza Asus cu chipset Intel Z77
ASUS a prezentat în cadrul unor seminarii globale noile sale tehnologii proprietare regăsite pe platformele cu chipset-uri Intel – seria 7. Printre acestea se numără Dual Intelligent Processors 3 cu SMART DIGI+ Power Control pentru un plus de performanță, ASUS Wi-Fi GO! pentru o nouă experiență multimedia și Fan Xpert 2 care oferă în premieră un control avansat al ventilatoarelor.

Cea mai nouă tehnologie pentru desktop
ASUS a prezentat noile plăci de bază sub marca ROG, incluzând Maximus V GENE în format micro ATX, precum și modelul robust SABERTOOTH Z77 din gama ASUS TUF. Maximus V GENE vine cu sunet SupremeFX III, control al traficului Intel Ethernet și tehnologie ASUS GameFirst ce facilitează o acțiune de joc cursivă. SABERTOOTH Z77 dispune de Thermal Armor pentru o răcire precisă și o fiabilitate fără egal. Alături de aceste plăci, seria ASUS 7 este destinată unei game largi de calculatoare, precum stațiile de lucru cu SLI GeForce pe 4 căi și Intel Ethernet dual.

Fiind axate pe eficiență energetică și aplicații multimedia, plăcile de bază mini-ITX și H77 aduc tehnologiile ASUS și Intel în segmentul PC-urilor home theater.

Performanțe îmbunătățite cu SMART DIGI+ Power Control și Dual Intelligent Processors 3

Prima versiune de Dual Intelligent Processors de la ASUS a unit două chip-uri aflate pe placa de bază: TPU sau TurboV Processing Unit și EPU sau Energy Processing Unit. Acestea cresc performanța sistemului în timp ce reduc consumul de energie prin optimizarea alimentării.
Dual Intelligent Processors 3 este construit pe această fundație la care se adaugă noul SMART DIGI+ Power Control, ce constă în mai multe controlere digitale pentru tensiune care permit reglarea precisă a alimentării pentru procesor, nucleu grafic și memorii.

Pentru mai mult confort, alimentarea digitală a fost îmbunătățită cu o facilitate ce poate crește performanța printr-un singur click și profilurile de putere Smart CPU ce reduc consumul procesorului la un nivel specificat. Noua arhitectură fac sistemele desktop să fie mai reci și mai silențioase, noile plăci de bază fiind construite în concordanță cu noile standardele de alimentare Intel VRD 12.5. În timp ce creșterea performanțelor și a eficienței sistemului au fost întotdeauna pilonii proiectării plăcilor de bază ASUS, eforturile au fost îndreptate de această dată și spre îmbunătățirea răcirii. ASUS Fan Xpert 2 aduce flexibilitate și un răspuns rapid în controlul ventilatoarelor. Fan Auto Tuning Mode scanează individual ventilatoarele și detectează proprietățile termice și viteza prin senzorii automați. Vitezele pot fi ajustate automat sau manual, printr-un singur click, obținându-se în acest fel un echilibru între zgomot și răcire. Fan Xpert 2 include, de asemenea, RPM Fixed Mode pentru utilizatorii care doresc reducerea zgomotului aproape de 0dB. Control vitezei ventilatoarelor ia în calcul nivelul de încărcare a sistemului pentru mai multă acuratețe.

ASUS Wi-Fi GO! transformă calculatorul

Recunoscând rolul central pe care îl joacă confortul în stilul de viață modern, ASUS a introdus noua tehnologie Wi-Fi GO! destinată consumatorilor de divertisment digital. Conținutul multimedia este accesat mult mai ușor cu ajutorul funcțiilor Wi-Fi, cum ar fi DLNA, astfel încât utilizatorii se pot bucura de conținutul livrat de o varietate de surse. Funcția Remote Desktop furnizează acces la desktop de pe tablete sau telefoane inteligente, acestea devenind un fel de telecomenzi ce sporesc confortul. Totodată, Wi-Fi GO! poate converti PC-ul într-un router cu toate funcțiile integrate într-un software utilitar.

Alături de funcțiile exclusive descrise mai sus, plăcile de bază ASUS 7 includ Intel Smart Response, Intel Smart Connect, Intel Rapid Start și suport nativ pentru PCI Express 3.0. Toate aceste facilități recomandă plăcile de bază ASUS drept cele mai atractive opțiuni existente acum pe piață.

Specificații

Model P8Z77-V DELUXE P8Z77 WS TUF SABERTOOTH Z77 ROG Maximus V GENE
Procesor Socket LGA1155 pentru a treia generație de procesoare Intel® Core™ și a doua generație de procesoare Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron®
Chipset Intel® Z77 Express Chipset
Alimentare digitală 16+4+2 faze de alimentare digitală 16+4+2 faze de alimentare digitală 8+4+2 faze de alimentare digitală 8+4+2
ROG Extreme Engine Digi+ II
Memorie Dual channel, max 32GB DDR3 Dual channel, max 32GB, DDR3 Dual channel, max 32GB DDR3 Dual channel, max 32GB DDR3
Suport Multi-GPU SLI™/CrossFireX™/ LucidLogix Virtu™ MVP 4-way SLI™/quad CrossFireX™
LucidLogix Virtu™ MVP
SLI™/CrossFireX™/ LucidLogix Virtu™ MVP SLI™/CrossFireX™
Stocare 4 x SATA 6Gb/s, 4 x SATA 3Gb/s, 2 x eSATA 6Gb/s 4 x SATA 6Gb/s, 4 x SATA 3Gb/s, 2 x eSATA 3Gb/s 4 x SATA 6Gb/s, 4 x SATA 3Gb/s, 2 x eSATA 6Gb/s 4 x SATA 6Gb/s, 2 x SATA 3Gb/s, 1 x eSATA 3Gb/s, 1 x mSATA 3Gb/s on mPCIe Combo™
USB 8 x USB 3.0, 8 x USB 2.0 6 x USB 3.0, 9 x USB 2.0 6 x USB 3.0, 10 x USB 2.0 6 x USB 3.0, 8 x USB 2.0
Ieșiri video DisplayPort/HDMI DVI-I DisplayPort/HDMI DisplayPort/HDMI

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close