Nikon Speedlight SB910
Speedlight i-TTL profesional, compatibil cu aparatele foto SLR în format FX şi DX de la Nikon, parte a Sistemului creativ de iluminare Nikon.

Rapid, versatil şi puternic, SB-910 oferă oportunităţi extinse pentru fotografierea cu bliţ pe aparatul foto sau la distanţă. Trei modele de iluminare oferă control total asupra gradului de acoperire a bliţului, cu posibilitate de ajustare automată pentru un interval de zoom de 17-200 mm.

Functiile cheie ale lui Nikon Speedlight SB910:

Speedlight i-TTL profesional (TTL inteligent): compatibil cu aparate foto SLR în format FX şi DX. Parte a Sistemului creativ de iluminare Nikon, asigură control complet asupra razei de acțiune a bliţului.

Modele de iluminare central-evaluativ, uniform şi standard: Modul central-evaluativ concentrează iluminarea în mijlocul cadrului, util mai ales atunci când utilizaţi un obiectiv telefotografic. Modul uniform difuzează lumina în întregul cadru, util atunci când realizaţi fotografii de grup. Modul standard oferă un echilibru standard între puterea luminii şi distribuţia acesteia.

Interval de zoom automat 17-200 mm: oferă un interval de zoom până la 14 mm când se utilizează difuzorul încorporat sau capul de difuzie Speedlight.

Utilizare intuitivă: dispune de un ecran LCD mare, sistem clar de meniuri, butoane de control plasate convenabil şi butoane iluminate care asigură o utilizare mai confortabilă în lumină scăzută.

Detectare automată a formatului senzorului: recunoaşte automat aparatele foto în format FX şi DX.

Reîncărcare la viteză ridicată durată de 2,3 secunde când utilizaţi acumulatori LR6 NiMH.

Iluminare asistenţă AF: compatibil cu senzorul AF Multi-CAM 3500 FX/DX sensor module.

Funcţie iluminare indirectă: se roteşte la 180° orizontal, stânga şi dreapta; se înclină până la 90° în sus şi 7° în jos.

Sistem de protecţie termică: vă avertizează în privinţa încălzirii excesive datorate declanşării intensive.

Sunt incluse filtre colorate dure incandescente şi fluorescente.

Detectare automată a filtrului: Speedlight ajustează automat setările de temperatură de culoare ale aparatului foto ataşat în funcţie de culoarea filtrului utilizat.

Firmware se poate actualiza prin intermediul suportului de stocare din aparatul foto conectat.

Nikon Speedlight SB910 este disponibil pentru moment doar in magazinul online F64.ro: Nikon Speedlight SB-910 AF iTTL

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close