Nikon D3200 este disponibil si in Romania
Transformaţi-vă amintirile în sărbători cu aparatul foto D3200, puternic şi uşor de folosit.

Echipat cu un senzor de imagine CMOS de 24,2 megapixeli şi cu sistemul puternic de procesare a imaginii EXPEED 3 de la Nikon, acest aparat foto SLR asigură imagini extraordinare şi filme D-movie Full HD.

Modul Ghid de la Nikon vă arată de unde să începeţi, explicându-vă cum să obţineţi rezultate extraordinare în câţiva paşi simpli. Cu imagini de exemplificare şi instrucţiuni clare, veţi obţine cu siguranţă imaginile şi filmele de înaltă calitate pe care vi le-aţi dorit întotdeauna.

O modalitate fantastică de a surprinde viaţa în detalii bogate, D3200 vă permite chiar să transmiteţi imaginile direct de la aparatul foto la un dispozitiv inteligent*, pentru a putea împărtăşi instantaneu fotografiile şi filmele realizate.

Functiile cheie ale noului DSLR Nikon D3200:

Sunteţi la început în ceea ce priveşte fotografia D-SLR? Modul Ghid utilizează imagini de exemplificare şi instrucţiuni clare pentru a vă arăta cum să realizaţi imagini extraordinare în câţiva paşi simpli.

Senzor CMOS de 24,2 MP în format DX: surprindeţi imagini clare, detaliate cu senzorul CMOS de 24,2 megapixeli. Rezultatele imprimate la dimensiuni mari arată extraordinar şi puteţi decupa imaginile fără a pierde din detalii.

Experienţă cinematică: realizaţi filme pe care să doriţi să le împărtăşiţi cu D-movie. Cu senzorul de imagine de mari dimensiuni de care dispune aparatul foto şi interval ISO ridicat, puteţi înregistra filme clare Full HD (1080p) în lumină scăzută.

ISO ridicat (100–6400): realizaţi imagini în lumină scăzută sau cadre clare cu subiecţi în mişcare. Dispune de o setare ISO automat, iar valoarea ISO poate fi extinsă până la 12.800.

Sistem de focalizare automată extrem de clară cu 11 puncte: bucuraţi-vă de focalizare automată rapidă şi precisă cu acoperire în întregul cadru, indiferent dacă subiectul nu este centrat, se mişcă rapid sau complet imprevizibil.

Adaptor fără fir pentru dispozitive mobile: utilizaţi adaptorul opţional WU-1a pentru a transmite imaginile de la D3200 direct către un telefon inteligent sau o tabletă sau controlaţi aparatul foto de la distanţă cu ajutorul dispozitivul inteligent*.

EXPEED 3: sistemul rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon oferă funcţionare incredibil de rapidă, imagini incredibil de clare cu reproducere excelentă a culorii şi înregistrare îmbunătăţită a filmelor.

Sistem de recunoaştere a scenei: lăsaţi aparatul foto D3200 să vă ajute să surprindeţi imagini la calitate superioară. Sistemul de recunoaştere a scenei de la Nikon va analiza cu meticulozitate scena pe care o fotografiaţi şi va ajusta focalizarea, expunerea şi balansul de alb pentru rezultate optime.

Fotografiere continuă la 4 fps: înregistraţi acţiunea la o viteză rapidă de patru cadre pe secundă şi surprindeţi momentele sau expresiile trecătoare în momentul potrivit.

Meniu retuşare foto: îmbunătăţiţi fotografiile în aparatul foto cu o serie de instrumente şi efecte. Instrumentele de retuşare includ Redimensionare, Retuşare rapidă şi Îndreptare. Efectele includ Culoare selectivă, Schiţă color şi Efect miniaturizare, cu ajutorul căruia subiecţii aflaţi la distanţă arată ca modele reduse la scală.

Active D-Lighting: surprindeţi mai multe detalii în condiţii de iluminare cu un contrast ridicat. Active D-Lighting de la Nikon surprinde automat detalii în evidenţieri şi umbre pentru imagini extraordinare cu contrast natural.

Focalizare automată inteligentă pentru filme: bucuraţi-vă de funcţionare neîntreruptă a focalizării automate (AF) când înregistraţi D-movie. AF servo permanent (AF-F) şi AF urmărire subiect menţin punctul de focalizare când fotografiaţi subiecţi în mişcare. AF prioritate faţă este ideal pentru filmarea evenimentelor, atunci când doriţi să vă relaxaţi şi să lăsaţi aparatul foto să focalizeze pe feţe.

Opţiuni extinse de filmare: puteţi înregistra file Full HD (1080p) la 30p, 25p şi 24p, iar aparatul foto este compatibil cu microfonul stereo Nikon ME-1. Funcţiile de editare încorporate în aparatul foto vă permit să stabiliţi punctul de început şi de final al filmului. O ieşire mini HDMI permite redarea pe un televizor HD.

Obiective NIKKOR: bucuraţi-vă de gama legendară de obiective NIKKOR pentru a surprinde imagini în culori intense, contrast puternic şi detalii clare sau pentru a experimenta detalii cinematice. Utilizaţi obiective fixe luminoase pentru portrete extraordinare, obiective micro pentru prim-planuri la dimensiune reală sau obiective telefotografice pentru subiecţi la distanţă.

O încântare: este o bucurie să fotografiaţi cu D3200, graţie corpului uşor şi ergonomiei superioare. A priză fermă asigură prinderea confortabilă a aparatului foto. Butoanele dedicate pentru funcţiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare în timp real sau D-Movie, facilitează utilizarea.

Galerie foto cu noul Nikon D3200:

    

    

Fotografii facute cu Nikon D3200:

    

    

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close