Nikon 1 V1, un compact cu obiective interschimbabile
Construit de la zero pentru a oferi posibilitatea de a înregistra imagini şi filme fără compromis, modelul Nikon 1 V1 extrem de portabil vă va propulsa abilităţile de fotografiere în moduri pe care nici nu vi le-aţi închipuit.

Beneficiind de cel mai rapid sistem de focalizare automată din lume, moduri de fotografiere unice, performanţă extraordinară în lumină scăzută şi un vizor electronic de înaltă rezoluţie, acesta vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a surprinde imagini statice şi filme remarcabile.

Principalele specificatii tehnice ale lui Nikon 1 V1:

Senzor CMOS AF revoluţionar: focalizează mai rapid şi mai corect ca niciodată
Fotografiere continuă la viteză ridicată: realizează imagini la rezoluţie ridicată la până la 60 fps
Sistem portabil: corp mic şi cu un aspect clasic şi obiective interschimbabile într-o gamă de culori
Vizor electronic cu rezoluţie ridicată: oferă o vizualizare stabilă, clară
Moduri de fotografiere inovatoare: Instantaneu în mişcare şi Selectare inteligentă fotografie

Functiile cheie ale lui Nikon 1 V1:

Nikon 1: Un sistem de aparat foto rapid, inteligent şi portabil. Dispune de o gamă dedicată de obiective interschimbabile compacte 1 NIKKOR şi accesorii pentru sistem. Construit pentru a oferi noi niveluri de viteză, simplitate şi bucurie atunci când surprindeţi lumea.

Vizor electronic luminos cu 1.440.000 puncte: găzduit inteligent în corpul compact al aparatului foto. Asigură o vizualizare stabilă, clară şi acoperire de 100% a cadrului pentru fotografiere clară şi stabilă, chiar şi în lumina puternică a soarelui. Aparatul foto simte automat când utilizaţi vizorul şi opreşte ecranul LCD.

Senzor de imagine CMOS în format CX: oferă echilibrul perfect dintre dimensiunea sistemului, viteză, sensibilitate la lumină, rezoluţie şi profunzime de câmp. Asigură reproducere superbă a culorilor, ISO 100-6400 (extins), fotografiere RAW şi rezoluţie de 10,1 megapixeli. Încorporează un sistem de reducere a prafului pentru imagini fără pete.

Procesor de imagine EXPEED 3: proiectat pentru viteză şi performanţă de neegalat în orice situaţie. Echipat cu două motoare puternice care pot procesa imagini la o viteză incredibilă de 600 de megapixeli pe secundă. Oferă funcţie de reducere a zgomotului la calitate superioară şi permite moduri revoluţionare de fotografiere.

Sistem de focalizare automată revoluţionar: comută automat între AF cu detecţie fază cu 73 de puncte şi AF cu detecţie contrast cu 135 de puncte, pentru imagini statice şi filme clare în orice situaţie. Iar cu funcţia AF cu detecţie fază disponibilă în timpul înregistrării filmelor, obţineţi scene de acţiune focalizate cu precizie de fiecare dată.

Fotografiere continuă incredibil de rapidă: păstrează subiectele focalizate când înregistrați acţiunea. Vă permite să surprindeţi imagini la rezoluţie ridicată cu până la 60 fps cu AF cu punct fix şi cu până la 10 fps cu AF adaptiv*3.

Instantaneu în mişcare: daţi viaţă imaginilor cu un clic. Utilizează viteza incredibilă de procesare a aparatului foto pentru a înregistra simultan un film cu încetinitorul şi o imagine statică. De îndată ce aţi realizat imaginea, combină instantaneu cele două fişiere pentru a crea o „imagine vie” şi pentru a surprinde un moment aşa cum nu aţi mai făcut-o niciodată.

Selectare inteligentă fotografie: obţineţi întotdeauna cea mai bună imagine. Utilizează tehnologia de pre- şi post-captură pentru a realiza 20 de imagini la rezoluţie ridicată înainte şi după eliberarea declanşatorului. Salvează cele mai bune cinci cadre dintre care să alegeţi. Imaginile sunt recomandate în funcţie de expresia feţei, compoziţie şi focalizare.

Înregistrare film avansată: surprindeţi imagini la rezoluţie ridicată*1 în timp ce filmaţi sau filmaţi cu redare încetinită. Puteţi înregistra filme full HD la 60 şi 30 fps, iar funcţia AF cu detecţie fază, care focalizează rapid în mişcare, este disponibilă în timpul înregistrării filmelor. Asigură viteze ale cadrelor de 60i, 60p şi 30p.

Preluaţi controlul total: cu modurile de expunere (P/S/A/M) şi accesaţi setări cheie care vă permit să controlaţi diafragma şi viteza declanşatorului, astfel că şi fotografii neexperimentaţi nu vor fi lăsaţi în expectativă. Dispune de o serie de opţiuni Picture Control care vă permit personalizarea aspectului sau emoţiei imaginii sau filmelor înainte de fotografiere.

Design inteligent: dispune de un corp puternic, dar uşor disponibil în culorile negru şi alb, cu piese întărite cu aliaj de magneziu. Compact şi portabil, dispune de unmonitor LCD de 7,5 cm (3 inci), cu 920.000 puncte cu unghi larg de vizualizare şi sticlă de protecţie.

Obiective 1 NIKKOR interschimbabile: familia de obiective 1 NIKKOR acoperă orice tip de scenă, sunt toate optimizate pentru înregistrare film şi au un design compact pentru portabilitate superioară.

Adaptor montură FT1: se ataşează la montura 1 a aparatului foto pentru a vă permite să utilizaţi orice obiectiv NIKKOR SLR. Iar când utilizaţi un obiectiv NIKKOR AF-S şi AF-I, puteţi utiliza sistemul incredibil de focalizare automată Nikon 1*2.

Port multifuncţional: extinde şi mai mult opţiunile de fotografiere. Bliţul compactSB-N5 Speedlight poate fi rotit vertical sau orizontal pentru a reflecta lumina de pe tavan sau pereţi. Dispozitivul GPS GP-N100 de mici dimensiuni este o modalitate extraordinară de a vă asigura că etichetaţi imaginile cu locaţia potrivită.

Nikon 1 Short Movie Creator: realizează automat filme scurte combinând imagini statice şi filme. Incredibil de uşor de utilizat, păstrează calitatea fiecărei imagini şi a fiecărui cadru din filmul creat. Filmele pot avea o lungime de 30 de minute şi puteţi alege dintr-o serie de stiluri.

Pretul aparatului Nikon 1 V1 in magazinele online este de 3.599 Lei cu TVA.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Viitorul este al cerceilor inteligenti

Cerceii au inceput deja sa depaseasca granita unor simple accesorii. S-au inventat cerceii care apeleaza numere din agenda la o...

Close