Mesajul oficial al celor de la Western Digital catre parteneri referitor la cresterea preturilor




Va anuntam acum 2 saptamani de cresterile  de preturi care urmau sa se simta in Romania pe piata HDD-urilor: Preturile HDD-urilor Western Digital sar cu 10-20% de maine.

Avem si un mesaj oficial din partea celor de la Western Digital, compania cea mai afectata de inundatiile din Tailanda. Mesajul este destinat partenerilor directi Western Digital:

Dragi parteneri,

Inundaţiile torenţiale din Thailanda au curmat sute de vieţi, au strămutat mii de oameni şi au avut un impact direct asupra a mii de business-uri. Afacerile Western Digital sunt unele dintre acele business-uri care au avut de suferit. Înţelegem că această tragedie afectează indirect şi business-ul vostru şi de aceea vă rugăm să fiţi înţelegători în perioada următoare. Lucrăm să repunem în funcţiune procesul de producţie în fabricile afectate.

Inundaţiile au curmat multe vieţi, aceasta fiind cea mai mare tragedie posibilă. Prioritatea noastră este să ne asigurăm că angajaţii sunt în afara oricărui pericol. Suntem bucuroşi să vă spunem că toţi angajaţii WD sunt în siguranţă, cu toate că viaţa multora dintre ei a fost sever afectată. Am întreprins diverse acţiuni prin care le-am oferit asistenţă în această perioadă de mare încercare.

La mijlocul lunii octombrie am suspendat temporar procesul de producţie a două fabrici din Thailanda, acestea fiind inundate, pentru a ne proteja angajaţii şi infrastructura. WD produce aproximativ 60% din totalul hard disk-urilor în Thailanda. Astfel, comparativ cu alţi producători de hard disk-uri, business-ul nostru pe termen scurt va fi afectat substanţial.

Această calamitate a afectat de asemenea şi business-ul mai multor furnizori de componente, producţia de hard disk-uri fiind astfel limitată. Lucrăm cu furnizorii noştri pentru a evalua impactul şi pentru a găsi soluţii pe termen scurt şi lung. Întâmpinăm o problemă complexă şi dinamică, a cărei rezolvare necesită implicarea poporului şi a guvernului thailandez. Situaţia de faţă reprezintă pentru producătorii de hard disk-uri un scenariu fără precendent care va afecta industria timp de mai multe trimestre.

Afacerea dumeavoastră este foarte importantă pentru noi şi înţelegem că veţi încerca să găsiţi cele mai bune soluţii pentru a vă susţine business-ul. Echipele noastre au grijă ca celelalte locaţii WD care produc hard disk-uri să lucreze la capacitate maximă, venind astfel în sprijinul dumneavoastră şi al clienţilor. Cu toate acestea, disponibilitatea redusă a componentelor oferite de furnizori şi dorinţa producătorilor de a readuce online sistemele într-un timp cât mai scăzut va conduce în cele din urmă la creşterea costurilor anumitor produse WD.

Prin intermediul Fundaţiei WD ajutăm comunitatea thailandeză prin contribuţii şi donaţii. Am identificat societatea Thai Red Cross ca fiind cea mai potrivită şi eficientă metodă de a trimite ajutoare acolo unde este nevoie.

Pentru a ajuta oamenii din Thailanda să îşi reia viaţa şi să îşi reconstruiască comunitatea, puteţi dona folosind butonul Donate Online din cadrul website-ului Thai Red Cross Society (http://english.redcross.or.th/home).

WD va continua să investească pe termen scurt şi lung pentru a putea oferi produse de calitate şi fiabile, în cadrul companiei lucrând oameni pasionaţi şi dedicaţi. Apreciem înţelegerea şi răbdarea de care daţi dovadă în această perioară. Pe măsură ce situaţia se schimbă, vom reveni cu noi informaţii.

Cu stima,

John Coyne
President and Chief Executive Officer

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close