Logitech a lansat Keyboard Folio pentru iPad si iPad mini
Logitech Keyboard Folio Electric Blue

Logitech își extinde gama de accesorii pentru tablete cu Logitech Keyboard Folio și Logitech Keyboard Folio Mini, dispozitive concepute să-ți protejeze tableta și ecranul tactil dar să le și completeze cu materiale rafinate și noi culori.

Am preluat experiența de tastare de la Logitech Ultrathin Keyboard Cover și am adăugat un nivel suplimentar de protecție noilor dispozitive Logitech Keyboard Folio,” a precizat Mike Culver, vice președinte de brand development pentru accesorii de tablete în cadrul Logitech. “Pentru a îmbunătăți design-ul, am combinat expertiza și experiența Logitech în domeniul tastaturilor prin introducerea unor materiale de calitate care să aducă o notă de sofisticare modului în care utilizatorii își protejează tabletele.

Logitech Keyboard Folio thumb Logitech Keyboard Folio Fantasy Pink PROFILE

Logitech Keyboard Folio se conectează la iPad prin Bluetooth și oferă comoditatea și familiaritatea tastelor mari, oferind și taste pentru scurtături pentru funcțiile iPad, ajutându-te să depășești limitările scrierii pe o tastatură on-screen.

Practică și arătoasă, Logitech Keyboard Folio a introdus materiale sofisticate și un design industrial ce minimizează riscul ca tableta să se strice. De asemenea, a inclus un mod de închidere cu ajutorul magneților pentru a minimiza riscul de deterioarare a tabletei atunci când călătorești, și un stand-suport ce permite două unghiuri de vizualizare confortabile. Logitech Keyboard Folio dispune de asemenea de funcționalitatea On/Off care pornește tableta atunci când deschizi cover-ul și intră în modul sleep atunci când o închizi, prezervând astfel viața bateriei.

Logitech Keyboard Folio Carbon Black  Logitech Keyboard Folio Electric Blue 2  Logitech Keyboard Folio Fantasy Pink

Preț și disponibilitate

Logitech Keyboard Folio va fi dispoinibilă în Europa în luna aprilie 2013 la un preț recomandat de 99,99 Euro. Logitech Keyboard Folio mini va fi disponibil în Europa din mai 2013 la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close