LG a prezentat Google TV la CES 2012
Despre Google TV au fost sute de zvonuri in ultima perioada. Ei bine, va anuntam ceva sigur: LG Electronics a prezentat Google TV in cadrul CES 2012, desfasurat la Las Vegas. Televizorul LG Smart cu Google TV imbina sistemul de operare Android de la Google si tehnologiile LG 3D si Smart TV, oferind consumatorilor o optiune atractiva pentru divertismentul de acasa.

Preocuparea permanenta a LG a fost de a oferi consumatorilor o serie variata de optiuni pentru divertismentul de acasa, care sa fie sofisticat si confortabil in acelasi timp,” a afirmat Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment. „Prin Google TV, LG a imbinat sistemul de operare Android de la Google cu tehnologiile LG 3D si Smart TV, oferind consumatorilor o experienta noua, extraordinara.

Cea mai atractiva caracteristica a Google TV este usurinta de utilizare, datorita imbinarii dintre interfata cu sistem Android si telecomanda Magic Remote Qwerty LG. Interfata LG Google TV si ecranul principal au fost special concepute pentru a asigura navigarea si selectia continutului intr-un mod simplu. Televizorul permite simulti-tasking-ul, astfel pot rula simultan motorul de cautaresocial networking si functiile televizorului. Interfata de utilizare poate fi accesata prin telecomanda Magic Remote Qwerty care imbina avantajul de utilizare usoara a LG Magic Remote cu o tastatura QWERTY.

Avand la baza tehnologia LG Cinema 3D, Google TV ofera o experienta extraordinara si confort pentru divertismentul de acasa. Prin tehnologia LG Film Patterned Retarder (FPR), ochelarii Cinema 3D nu au baterie, sunt confortabili si foarte usori. Ochelarii sunt disponibili la un pret accesibil, astfel incat un grup mare de prieteni sau familia se pot bucura de vizionarea imaginilor 3D cu Google TV. Printr-o singura apasare a unui buton de pe telecomanda, orice program sau film 2D poate fi vizionat in 3D, datorita motorului de conversie 2D in 3D incorporat in televizor.

Pe langa Google TV, LG va continua sa construiasca platforma de Smart TV pe baza NetCast, care va fi disponibil in peste 60% din totalul panelurilor de televizoare cu ecran plat care vor fi introduse anul viitor. Cu un continut si servicii variate si in continua dezvoltare, platforma LG Smart TV va continua sa ofere consumatorilor experiente unice.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close