Laptopul ASUS – Automobili Lamborghini VX7 a fost lansat in Romania
ASUS a lansat marți seară laptopul exclusivist ASUS-Automobili Lamborghini VX7 în cadrul unui eveniment special ce a avut loc în clubul Embassy din București. Bolidul IT a fost dezvăluit audienței de Roxana Nemeș, în compania netbook-urilor ASUS-Automobili Lamborghini VX6. Laptopul a fost analizat de jurnaliști și bloggeri pe acordurile trupei PUBLIKA. Modelul a ajuns de curând în România și costă aproximativ 9000 de lei.

   

Istoria seriei de laptopuri ASUS-Automobili Lamborghini a început în 2006 prin lansarea modelului VX1. Laptopurile au fost perfecționate an de an, gama culminând în 2011 cu prezentul VX7. Acesta a fost precedat de netbook-urile din aceeași serie.

Puternicul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a fost admirat de cei prezenți la evenimentul de lansare în România, aprecierile îndreptându-se atât asupra design-ului unic cât și asupra dotărilor tehnice de invidiat. Elementele fine și detaliile constructive împrumutate de la celebrul automobil sport au fost primele remarcate.

Notebook-ul VX7 reprezintă punctul culminant al colaborării ASUS-Automobili Lamborghini, fiind un produs premium destinat consumatorilor avizați, care își doresc în egală măsură luxul și avansul tehnologic. Liniile subtile de design cresc performanța prin caracterul lor practic, dar sunt și un tribut adus stilului și ingineriei Automobili Lamborghini. De exemplu, fantele de ventilație din spatele carcasei lui VX7 permit disiparea rapidă a căldurii, imitând sistemul de evacuare și stopurile unice ale automobilelor Lamborghini. Filosofia de design se aplică în aceeași măsură butonului de pornire, similar celui de pornire a motorului, suportului de mâini acoperit cu piele și construcției ușoare, dar durabile din aluminiu. Touchpad-ul ceramic și tastatura iluminată sporesc confortul în “cursele” lungi de operare IT.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 preia puterea procesorului Intel Core i7 2630QM tactat la 2GHz și a fost primul notebook din lume cu grafică discretă NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5. Utilizatorii beneficiază de asemenea, de stocare hibridă cu o capacitate de 1TB SSH, cu performanțe similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces utra-rapid la date.

Construit pentru a reflecta ultra-sportivitatea și aspectul agresiv al modelelor ASUS-Automobili Lamborghini VX7 este livrat în nuanțe distincte: portocaliu, negru și fibră de carbon.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 este disponibil în România la prețul aproximativ de 9.000 de lei (inclusiv TVA). Modelul are ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, placă video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, două harduri hibride a câte 500 GB și sistem de operare Windows 7 Ultimate.

Clipul de prezentare al noului bolid ASUS-Automobili Lamborghini VX7:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=e1cvekbmiE4

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close