HTC One este disponibil la Orange in toate cele trei variante de culori
HTC anunţă disponibilitatea, pe piaţa din România, a terminalului său vârf de gamă, HTC One, în toate cele trei culori – Glacial Silver, Glamour Red și Stealth Black, în premieră, la Orange România.

În centrul experienţei oferite de noul HTC One se află HTC BlinkFeed, ce aduce cu sine o experienţă îndrăzneaţă, care transformă ecranul principal într-un flux continuu de informaţii personalizate, precum noutăţi din social media, divertisment, lifestyle, ştiri şi fotografii.  HTC aduce conţinut din 1.400 surse cu peste 10.000 de articole pe zi, de la cele mai importante companii media, precum AOL sau Reuters, plus statusurile publicate de prieteni în reţelele sociale.

HTC One_3V_White

HTC One_3V_Black

htc one red

Camera HTC UltraPixel, cu diafragmă f/2.0 şi HTC ImageChip 2, redefineşte modul în care utilizatorii fac fotografii şi în care le distribuie, iar HTC Zoe oferă utilizatorilor posibilitatea de a fotografia sau filma la rezoluţie mare. Vizualizarea imaginilor e realizată într-un mod unic, cu ajutorul unei galerii dinamice. Totodată, HTC Zoe crează automat montaje video folosind acest conţinut, imagini şi clipuri video cu muzică integrată, editate în mod profesionist, cu tranziţii şi efecte speciale, pe care le poţi împărtăşi cu prietenii.

De asemenea, HTC One oferă cea mai bună experienţă audio dintre toate telefoanele mobile disponible astăzi pe piaţă, cu ajutorul boxelor stereo frontale cu amplificator dedicat şi Beats Audio integrat, pentru ca utilizatorii să se bucure de un sunet bogat şi autentic atunci când ascultă muzica preferată sau urmăresc clipuri video.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • tottyovi - Comentariul nr. 1

    27/07/2013 la 14:40

    hmmmm… asta inseamna ca trebuie sa-mi iau varianta alba (adica argintiu – silver) si rosie? :). Super telefon, are un design de nota 10+ (si desigur si configuratia)

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Viitorul este al cerceilor inteligenti

Cerceii au inceput deja sa depaseasca granita unor simple accesorii. S-au inventat cerceii care apeleaza numere din agenda la o...

Close