ELKOTech Romania sustine sondajul “Ce fel de cititor esti?” cu o tableta cadou
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, sustine cel mai mare sondaj de opinie online legat de piata de carte din Romania, organizat de revista SemneBune si intitulat “Ce fel de cititor esti?”. Sondajul are ca scop definirea profilului consumatorului de carte si de informatii digitale, cu obiceiurile si nevoile sale, aflarea genurilor sau stilurilor literare preferate si timpul mediu dedicat citirii.

ELKOTech este sponsorul principal al proiectului si va oferi marele premiu, o tableta, prin tragerea la sorti a unui respondent la finalul campaniei de sondare.

Suntem bucurosi sa ne implicam intr-un proiect cultural care isi propune sa creasca numarul cititorilor prin produse si servicii culturale de calitate. La randul nostru, suntem iubitori de carte si apreciem initiativa revistei SemneBune. Majoritatea utilizatorilor finali ai produselor distribuite de noi fac parte din categoria de cititori de carte si de informatii digitale inclusi in acest studiu”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech.

Alaturarea companiilor responsabile in mediul social la proiectele culturale AdLittera ne ofera perspective optimiste in relatia cu publicul intelectual autohton. Suntem increzatori ca AdLittera, prin manifestul sau cultural – revista SemneBune – aduce continut de valoare publicului sau”, a declarat Ciprian Burcovschi, fondator AdLittera Project. “Chiar daca economia globala sufera mai acut in aceste momente, iar criza influenteaza decizia de cumparare a produselor IT de calitate, nu putem decat sa laudam implicarea ELKOTech Romania, pentru staruinta cu care se dedica mediului cultural romanesc”, a completat Burcovschi.

Sondajul “Ce fel de cititor esti?” se desfasoara in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2012 pe site-ul revistei SemneBune, www.semnebune.ro, si se adreseaza in principal tuturor cititorilor, celor care recomanda si imprumuta carti prietenilor si sunt recunoscuti drept repere in materie de lectura, celor care simt nevoia sa se exprime, care au obiceiul de a-si impartasi experientele personale catre comunitatea lor si celor care sunt foarte activi in mediul online si pe social media.

Misiunea SemneBune este de a facilita accesul la finantare pentru proiectele literare valoroase astfel incat cartea sa coste mai putin si sa devina accesibila unui public cat mai larg. Revista este un canal de comunicare, informal si formal, nisat in palierul socio-cultural si este dedicata pietei de carte romaneasca.
Pentru a participa la sondaj, accesati http://semnebune.ro/sondaj/ sau intrati pe Facebook la http://www.facebook.com/groups/SemneBune/.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close