ELKOTech Romania este distribuitor autorizat Moxa
Elko elkotech logo

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, a semnat un acord de distributie cu Moxa, producator mondial de solutii de retelistica industriala. In urma semnarii parteneriatului, toate produsele Moxa vor fi disponibile in reteaua partenerilor ELKOTech.

Produsele Moxa sunt folosite in multe industrii, de la cea eoliana si marina, la transporturi, cai ferate, energii regenerabile si telecomunicatii, si includ: switch-uri Ehernet industriale, solutii de supraveghere video IP, computere embedded, calculatoare marine, calculatoare pentru aplicatii in miscare sau software de administrare a retelelor industriale.

Moxa_logo

Suntem incantati de cooperarea cu ELKOTech. Profilul valoros al companiei ne va ajuta sa intarim prezenta Moxa in Romania si sa ne dezvoltam pe piata locala”, a declarat Nadir Yilmaz, Channel Sales Manager Eastern Europe in cadrul Moxa.

Moxa este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de retelistica industriala. Produsele companiei sunt folosite in multe industrii cu impact direct asupra consumatorilor din intreaga lume. Semnarea partneriatului cu Moxa inseamna castigarea unui partner de incredere, ELKOTech imbogatindu-si oferta cu produse de top, care sunt acum la indemana utilizatorilor din Romania“, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Gabriela Gheorghe

Infiintata in 1987, Moxa este furnizor de solutii de retelistica industriala pentru integratorii din intreaga lume. Compania lucreaza cu distribuitori din peste 60 de tari si are birouri in Europa, Statele Unite, China si Taiwan. Mai multe informatii despre Moxa puteti afla accesand http://www.moxa.com/.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close