ELKOTech Romania devine distribuitor Optoma
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, a incheiat un acord de distributie cu Optoma, unul dintre liderii mondiali in designul si productia de videoproiectoare.

In urma incheierii parteneriatului, ELKOTech va distribui gama completa de echipamente si solutii de proiectie ale Optoma, produsele fiind disponibile in oferta partenerilor ELKOTech din luna ianuarie.

Produsele inovatoare si raportul calitate-pret foarte bun oferite de Optoma aduc un plus de valoare ofertei ELKO si completeaza portofoliul de produse si solutii oferite integratorilor parteneri ELKOTech”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Consideram ELKOTech un partener de incredere, un distribuitor IT experimentat care ni se alatura in planul de crestere si dezvoltare pe piata videoproiectoarelor din Romania. ELKOTech va asigura un stoc constant al produselor noastre si preturi competitive in piata”, a declarat Valentin Ilie, reprezentul Optoma in Romania.

Optoma produce videoproiectoare pentru business, educatie, Pro AV si home entertainment, avand o gama completa ce vine in intampinarea oricarui client. Cu sediul la Londra, compania are filiale in Europa, SUA si Asia; Optoma Europa, cu sediul in Londra, acopera Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close