ELKOTech Romania anunta disponibilitatea noilor switch-uri GS950 PS din gama WebSmart Edge, produse de Allied Telesis
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta disponibilitatea in Romania a noilor switch-uri GS950 PS din gama WebSmart Edge, produse de Allied Telesis. Compania este producator global de solutii de switching IP/Ethernet si lider in industria solutiilor pentru retelele IP Triple-Play.

Noua serie de switch-uri ofera o solutie accesibila, sigura si fiabila pentru cei care prefera sa utilizeze echipamente managed in zona de acces a retelei. Switch-urile GS950 PS au o interfata de web-management usor de folosit, ce permite o configurare facila, adaugand in acelasi timp securitate si Power over Ethernet Plus la acest nivel al retelei.

 “Aceste produse sunt usor de folosit, implica o configurare minimala si reprezinta solutia ideala pentru POS-uri si sisteme de supraveghere IP ce necesita PoE+”, a declarat Mike Dunbar, Presedinte de vanzari, servicii si marketing pentru America de Nord in cadrul Allied Telesis. “Capabilitatile PoE+ fac ca aceasta serie de switch-uri sa fie ideala pentru camerele de securitate cu zoom-in si pentru punctele de acces wireless”, a adaugat acesta.

Seria GS950 PS este disponibila in configuratii de 8, 16 si 48 porturi Gigabit (AT-GS950/10PS, AT-GS950/16PS si AT-GS950/48PS). Toate cele trei au suport PoE+ (IEEE 802.3at) si pot oferi pana la 30W per port. Modelele cu 8 si 16 porturi au doua porturi combo SFP, in timp ce modelul cu 48 de porturi include patru porturi combo SFP.

Allied Telesis GS950-10PS

Allied Telesis GS950-16PS

Aceste produse sunt disponibile in oferta partenerilor ELKOTech la preturi ce incep de la 1.790 lei.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close