ELKOTech Romania anunta disponibilitatea noilor gateway-uri Allied Telesis pentru instalarea la abonatii ISP-FTTH
Elko elkotech logo

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta disponibilitatea in Romania a noilor gateway-uri Gigabit Layer 2 / Layer 3 de interior si exterior pentru instalarea la abonatii ISP-FTTH, produse de Allied Telesis. Compania este producator global de solutii de switching IP/Ethernet si lider in industria solutiilor pentru retelele IP Triple-Play.

Odata cu folosirea televiziunii pe mai multe ecrane si a DVR-urilor pentru acasa, este necesar ca infrastructura de retea sa suporte arhitectura non-blocking Gigabit. Noua linie de echipamente de tip gateway pentru acasa Allied Telesis ofera servicii avansate, complet integrate de Layer 2 / Layer 3 pentru VoIP, Internet si IPTV.

AT-IMG1400

Echipamentul de interior, din seria iMG1400, incorporeaza o interfata WAN inovatoare cu module optice SFP, configurabile in 100M/Gigabit, 5 porturi LAN si optional doua porturi de voce FXS. De asemenea, exista si posibilitatea integrarii RF pentru acoperirea capabilitatilor wireless video si IEEE 802.11n.

Echipamentul de exterior, iMG2426F, are un port SFP pentru WAN, ce suporta conexiune pe fibra 100M sau Gigabit, sase porturi LAN 10/100/1000TX, doua porturi de voce FXS si este optimizat pentru livrarea serviciilor IP Triple Play, totul intr-un singur echipament.

AT-iMG2426F

Noile produse de la Allied Telesis ofera conectivitate fara precedent pentru utilizatori, inclusiv suport nativ pentru rutare Layer 3 si IPv6. Solutiile nostre FTTX ofera capabilitati crescute comparativ cu celelalte solutii existente pe piata”, spune Giovanni Prinetti, Solutions Manager in cadrul Allied Telesis.

Aceste produse vor fi disponibile in oferta partenerilor ELKOTech din aprilie 2013.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close