ELKOTech Romania anunta disponibilitatea celui mai nou emulator de gaming de la ATEN
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta disponibilitatea PHANTOM-S UC410, un emulator avansat de gaming, alimentat prin USB, pentru Playstation si console Xbox (precum PS3, Xbox 360 si Xbox One), de la ATEN.

PHANTOM-S UC410

PHANTOM-S este primul dintr-o serie de produse noi ce urmeaza sa fie lansate de ATEN pentru aplicatii mobile, gaming si home entertainment. Creat special pentru gameri, PHANTOM-S ofera o viteza excelenta si o precizie maxima pentru jocurile First-Person Shooter (FPS), precum Call of Duty, Halo sau Battlefield.

PHANTOM-S permite perifericelor standard de tip tastatura, mouse, sa imite functionalitatea consolelor PS3 si XBOX 360, oferindu-le gamerilor si pasionatilor posibilitatea de a juca jocuri FPS (First-Person Shooter) cu o viteza si o precizie sporite.

Integrand tehnologia ATEN de conversie a semnalului, PHANTOM-S ofera posibilitatea de instalare “plug-and-play”. Gamerii isi pot personaliza configuratiile tastaturii si a mouse-ului, transformandu-le astfel in controllere conventionale pentru jocuri. Astfel, tastatura si mouse-ul preiau functiile principale din timpul jocului, cat si alte functii suportate de console.

PHANTOM-S ofera suport pentru functii precum detectia dinamica in timp real pentru DPI (dots per inch) si a ratei de polling pentru USB, pentru a asigura o experienta de gaming similara cu cea de pe PC, fara compromisuri la capitolul performanta.

Jocurile de tip FPS si Third-Person Shooter (TPS) reprezinta mai mult de 70% dintre cele mai bine vandute titluri de pe console in momentul de fata, lucru ce reprezinta o oportunitate unica pentru emulatorul de gamepad PHANTOM-S“, a declarat Kevin Chen, presedintele  ATEN International. “Cu ajutorul PHANTOM-S, gamerii si pasionatii pot utiliza computerele desktop si laptopurile pentru a atinge o viteza, precizie si o posibilitate de personalizare de neegalat“, a adaugat el.

Avand in spate peste 35 de ani de experienta, ATEN ne surprinde mereu cu solutii inovatoare si interesante ca raspuns la oportunitatile aparute in piata. PHANTOM-S UC410 este o solutie perfecta pentru clientii de gaming rafinati, pretentiosi si atenti la detalii”, a precizat Lavinia Ioana, Product Manager ATEN in cadrul companiei ELKOTech.

In plus, pe langa configuratiile pentru mouse si tastatura cu fir si wireless, PHANTOM-S, prin modul sau unic “play mode”, ofera suport si pentru tastaturile de laptop, pentru gaming direct pe PS3, Xbox 360 si Xbox One, cu acces comod la comenzile din jocuri si un plus de performanta. Folosind macro-uri, jucatorii pot configura o singura tasta pentru a executa functiile mai multor combinatii de butoane. Pentru a tine pasul cu noua generatie de console de gaming, precum Xbox One, ATEN ofera actualizari constante ale software-ului si firmware-ului pentru PHANTOM-S si, implicit, adauga noi functii periodic.

Functii aditionale pentru PHANTOM-S UC410:

  • Suport pentru macro-uri si functia de tasta Turbo
  • Suport pentru configurare si reglare in timp real, in timpul jocului
  • Rata de polling de nivel PC
  • Suport pentru modul tastatura dedicat  mesajelor text
  • Feedback in timp real pentru comutarea profilelor si a functiilor cu ajutorul hotkey-urilor
  • Configurare simpla si suport software GUI

De peste 35 de ani ATEN International Co. Ltd. este un producator lider in solutii de conectivitate. Gama de produse ATEN cuprinde in acest moment sute de echipamente de conectivitate, solutii complete KVM si solutii A/V. Compania are sediul in Taiwan si sucursale in China, Japonia, Belgia, SUA, Anglia, Rusia. Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati http://www.aten.com.

PHANTOM-S UC410 este deja disponibil in oferta partenerilor ELKOTech Romania.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close