ELKOTech Romania anunta disponibilitatea Acer Aspire V5 Touch
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta disponibilitatea Acer Aspire V5 Touch, o noua serie de notebook-uri mai subtiri si mai usoare, care dispun de o mobilitate crescuta si o performanta extinsa.

In conditiile tendintei actuale de orientare catre notebook-uri mai usoare si subtiri, care sa le permita utilizatorilor sa se poata juca, dar si sa creeze continut oriunde si oricand, Acer Aspire V5 Touch este mai subtire cu 30% fata de generatiile anterioare de notebook-uri Acer. Modelul de 14” are unitate optica, este mai subtire de 21 mm si cantareste 2,1 kg, iar modelul de 15,6” are o grosime maxima de  23 mm si cantareste 2,3 kg.

Notebook-urile din seria Acer Aspire V5 Touch folosesc cele mai noi procesoare Intel Core si placi video NVIDIA GeForce GT, ambele oferind o performanta crescuta pentru activitatile zilnice si crearea de continut, iar display-ul touch HD in 10 puncte ofera o experienta multimedia deosebita.

Noile notebook-uri Acer Aspire V5 Touch au fost dezvoltate ca raspuns la cerintele actuale ale utilizatorilor, care se orienteaza in prezent catre dispozitive din ce in ce mai subtiri si portabile, la preturi accesibile”, a declarat Cristian Paiu, Produs Manager Acer in cadrul ELKOTech.

Acer Aspire V5 Touch dispune de un sistem inteligent de management al consumului de energie si detine certificare ENERGY STAR. Notebook-urile dispun de tehnologia Acer Instant Connect, care permite conectarea la Internet in doar 2,5 secunde cu punctele de acces utilizate anterior, de patru ori mai repede decat metodele conventionale. In ceea ce priveste conectivitatea, noile notebook-uri dispun de porturi USB 3.0 si portul combo LAN/VGA.

Noile sisteme sunt disponibile in oferta ELKOTech din luna noiembrie 2012, cu preturi ce incep de la 3.649 lei.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close