Cum arata cel mai nou calculator All In One PC Series 9 de la Samsung
Va prezentam acum ceva timp noul monitor 3D de la Samsung, TA950, si iata ca cei de la Samsung au decis ca in aceasi carcasa a monitorului, putin modificata, sa bage si componentele unui PC, si astfel aveti un calculator si un monitor intr-o singura carcasa, frumoasa si eleganta.

Asa arata monitorul Samsung TA950:

Cateva din caracteristicile lui All In One PC Series 9 de la Samsung: ecran 3D de pana la 27 de inch, procesoare Intel Core i5 si i7 generatia a doua, mouse si tastatura fara fir, boxe JBL, unitate optica (DVD/BlueRay), functie HDTV prin care puteti urmari posturile TV dorite la cea mai buna calitate vizuala, telecomanda, card reader, USB 3.0, HDMI, LAN, si toate astea, in cel mai subtire sistem de tip All In One PC.

Asa arata noul calculator All In One PC Series 9 de la Samsung:

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close