Concursul lunii Octombrie 2011 pe DeviceR.ro a inceput
Azi lansam concursul lunii Octombrie 2011 pe DeviceR.ro, concursul cu numarul 5 al nostru.

Asa cum v-am promis incercam sa facem cate un concurs pe luna, dupa ce in primele doua luni de la lansare v-am oferit cate doua concursuri pe luna, insumand in total patru concursuri. Acest al cincilea concurs DeviceR.ro il organizam impreuna cu partenerul nostru fidel pe care vi-l recomandam pentru achizitiile de produse IT&C la preturi foarte bune, servicii de calitate si seriozitate: Vexio.ro.

Avem la dispozitie 4 produse pe care vi le oferim in acest concurs, regulile concursului sunt similare cu cele de la concursurile anterioare desfasurate pe DeviceR.ro: toti cititorii nostri pot participa, iar posesorii de bloguri vor avea o sansa in plus daca vor scrie pe blogurile lor despre acest concurs.

Cele patru premii pe care le oferim alaturi de Vexio.ro in acest concurs sunt:

HDD Extern TOSHIBA de 320GB, 2.5 inch, USB 2.0, carcasa metalica, in valoare de 245 lei:

DVD Player Philips, USB 2.0 DivX, Dolby Digital, in valoare de 179 Lei:

MP3 Player Archos Clipper 2GB, 14 grame, Negru, in valoare de 115 Lei:

Stand notebook Deepcool E-GOLF, universal, parfumat, in valoare de 24 Lei:

La fel ca si in celelalte concursuri DeviceR.ro nu aveti de facut mare lucru. Noi dorim sa bucuram cat mai multi cititori fideli DeviceR.ro prin acordarea de premii reale, premii care ajung cu adevarat la cei care participa si castiga. Dovada o aveti aici: Castigatorii concursurilor DeviceR.ro confirma pe Facebook primirea premiilor. La aceasta lista se vor adauga in aceasta saptamana cei 11 castigatori din concursul cu numarul 4 de pe DeviceR.ro.

Pentru a ne putea face cunoscuti si pentru a va putea oferi in continuare concursuri, oferim o sansa in plus blogerilor care scriu un articol mic despre acest concurs. Blogurile care se pot inscrie pentru o sansa in plus trebuie sa fie mai vechi de 2 luni si sa aiba mai mult de 5 articole. Prin aceste conditii minime noi credem ca oferim sanse tuturor celor care vor sa participe si sa castige.

Concursul se va desfasura in periada 17 – 21 Octombrie 2011, astfel:
– Fiecare participant trebuie sa se aboneze la newsletter-ul DeviceR.ro.
– Fiecare participant trebuie sa dea Like la aceasta pagina de concurs.
– Fiecare participant trebuie sa fie fan DeviceR.ro pe Facebook.
– Fiecare participant trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Vexio.
– Fiecare participant trebuie sa fie fan Vexio pe Facebook.
– Dupa ce ai terminat cele 5 cerinte de mai sus, trebuie sa lasi un comentariu mai jos, in care sa precizezi de unde ai auzit de DeviceR.ro si de Vexio.ro.

Cei care aveti bloguri si doriti o sansa in plus, trebuie sa scrieti un mic articol (minim 3 fraze) in care sa prezentati acest concurs si sa puneti si un link catre aceasta pagina a concursului si un link catre magazinul online Vexio.ro. Dupa ce ati scris articolul, am rugamintea sa mai lasati un comentariu aici in pagina concursului cu adresa articolului scris de voi. Astfel pentru un articol pe blog veti avea o sansa in plusla tragerea la sorti.

Concursul se incheie Vineri, 21 Octombrie 2011 la ora 23.59.

Regulamentul complet al concursului este disponibil in format PDF aici.

Daca aveti cont si de Twitter, va invitam sa ne urmariti si acolo. Vom folosi toate canalele (Twitter, Facebook si newsletter) pentru a anunta noutaile legate de acest concurs si de urmatoarele care vor urma imediat dupa finalizarea acestuia. Asa ca, stati pe aproape, si succes tuturor!

Mult succes tuturor!

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Pagina: 1 7 8 9

Trackback-uri

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Top 5 informatii utile cand iti deschizi un site web

Construirea unui web site poate fi cea mai simplă metodă de promovare a unui produs ori serviciu. Pentru că site-ul...

Close