Cea mai subtire rama la un TV: 1mm. Noul design LG Cinema 3D
LG Electronics prezinta la CES 2012 in Las Vegas noul design al ecranului CINEMA 3D. Incorporat in noua serie de televizoare smart Cinema 3D, noul design al ecranului reduce dimensiunea ramei la doar 1 milimetru, creand un mediu mult mai confortabil si optim pentru vizionarea in 3D.

Experienta 3D este in continua evolutie, iar angajamentul nostru este de a depasi limitele obisnuite pana la un nivel revolutionar,” a declarat Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei  LG Home Entertainment. “Prin noile modele de televizoare smart Cinema 3D din 2012, am facut un pas inainte considerabil, datorita unor caracteristici 3D noi si originale, bazate pe noul design al ecranului din seria CINEMA 3D.

Noul design al ecranului pentru  seria CINEMA 3D aduce cele mai recente functii tehnologice specifice display-ului LG intr-o forma estetica superioara. Ramele televizoarelor smart din noua serie Cinema 3D au fost reduse la dimensiuni aproape neglijabile, prin eliminarea obstacolelor fizice cu scopul de a permite o mai fidela redare a efectelor 3D, similara cu experienta din salile de cinema.

Designul ecranului pentru  seria CINEMA 3D este acompaniat de noi modele de ochelari Cinema 3D pentru 2012. Disponibili in 3 modele elegante, ochelarii 3D cu functii specifice sunt cu 20% mai usori fata de modelele precedente, oferind mai mult confort consumatorilor si o vizionare mai placuta in 3D.

O astfel de setare optima pentru vizionarea 3D este completata de o noua gama de tehnologii 3D. Bazata pe teoria tehnologiei 3D, Dual Play este solutia pentru o experienta absoluta pentru pasionatii de jocuri video. Cu ajutorul functiei Dual Play si al ochelarilor speciali Dual Play, pasionatii de jocuri pot vedea doua imagini complet diferite, spre deosebire de traditionalul monitor divizat, in care fiecare jucator trebuia sa se concentreze pe jumatate  de monitor. In acest timp, tehnologia  3D Sound Zooming genereaza o sursa audio care este sincronizata cu locatia si miscarea diverselor obiecte de pe ecran, astfel incat experienta vizuala sa fie perfect completata de o experienta audio spectaculoasa.

Ca de obicei, noua serie de televizoare smart LG CINEMA 3D incorporeaza functia specifica LG Smart TV. Cu peste 1200 de aplicatii, Smart TV de la LG ofera o varietate larga de continut premium, inclusiv 3D World, unde spectatorii pot accesa o gama diversa de continut 3D. in plus, motorul  de conversie 2D in 3D incorporat ofera posibilitatea nelimitata de acces la orice tip de continut 3D.

Toate noile functii ale noii serii LG CINEMA 3D Smart vor fi disponibile pestru testare si vizionare la CES 2012 in Las Vegas incepand cu 10  ianuarie 2012.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] devicer.ro […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Software Development Academy. Calea catre lumea IT

Software Development Academy, o companie ce le deschide oamenilor calea către lumea limbajelor de programare, își anunță rezultatele obținute pe...

Close